Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Andrijevica - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Andrijevici

Rent a car Andrijevica, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Andrijevici

Rent a Car Andrijevica - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Andrijevici. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski transfer ili prevoz do željene lokacije, u svakom trenutku.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Andrijevici, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog šarmantnog gradića i smanjiti troškove.

S ponosom nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu transfera do aerodroma ili neke druge željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Andrijevici

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Andrijevica

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Andrijevica

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Andrijevica

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za svaku priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i bezbjedno će vas prevesti do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista, redovno se servisiraju, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Andrijevica- Dubrovnik i transfer Dubrovnik–Andrijevica. Udaljenost između Andrijevice i Dubrovnika je 258 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Andrijevice do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 277 km, Nudimo transfer na relaciji Andrijevica – Tivat 202 kilometara, Andrijevica – Podgorica 128km, Andrijevica – Tirana 217km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Andrijevici 

Andrijevica se nalazi u sjeveroistočnoj Crnoj Gori. Na popisu stanovništva iz 2011. imala je 1048 stanovnika. Andrijevica je središte istoimene opštine i uživa status nezvničnog centra Vasojevićke regije.

Informacije o Andrijevici

Andrijevica je relativno mlado naselje, pošto njeni prvi začeci počinju tek sredinom XIX vijeka. Na području ove opštine nalaze se Komovi, Prokletije, Bjelasica, rijeke Lim, Zlorečica i Kraljštica. Ovo naselje prostire se na 42.73° N 19.79° E.

Aktivnosti u Andrijevici koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Hoteli u Andrijevici koje preporučujemo:

Hotel Komovi  

Zvjezdana dolina Garni hotel  

Glamping Zvjezdana dolina  

Restorani u Andrijevici koje preporučujemo:

Most Bandovića  

Dubirog Perović  

Varoš izrazito planinskog karaktera ušuškana u zagrljaju najljepših crnogorskih masiva

Na ušću Zlorečice u Lim, varoš Andrijevica nazvana po crkvi Andrijevni iz prkosnog plemena Vasojevića, u zagrljaju je najljepših planina crnogorskog masiva. No, ovo je samo jedna od pretpostavki. Andrijevica možda nosi ime Miroslavovog sina Andrije Nemanjića (1250. godine), koji je izgradio manastir na Dobroj rijeci, kasnije nazvanoj Zlorečica na Gracu. Sama varoš nije mnogo stara. Kao gradsko naselje počela je da se razvija tek polovinom XIX vijeka, iako svoje korijene vuče još iz neolita. Andrijevica nije samo planinska varoš, već izuzetno značajna kulturna tačka gdje je 1863. godine otvorena druga državna škola u Crnoj Gori, a 29 godina kasnije, čak prva čitaonica na sjeveru Crne Gore i druga u zemlji.

Ovaj prostor obilježile su mnoge bitke, previranja, ‘’preturila’’ su se nasljeđa antičkih plemena, ali vjerujemo da je zajednički imenitelj svih vjekova i hronologija bio idealan ambijent za ‘’tehnike disanja’’ i uživanja u onom što je priroda nesebnično podarila, a toga je dosta. Bez obzira što u prohujalim vjekovima nije bilo riječi ‘’turistički’’ pogodnih za sve aktivnosti koje Andrijevica sa okolinom pruža, sada ova mlada varoš po urbanizmu, ima razvijenu ponudu za ribolov, planinarenje, ekstremne sportove, biciklizam, jahanje i svega onog što je ‘’srcu milo’’.

‘’Srcu milo što se zbilo’’, pogotovo u nepčanom djelu, pa je grijeh ne probati andrijevački smočani kačamak, jagnjetinu ispod sača, kajmak, sir, zaliven čuvenim vasojevićkim jardumom i kisjelim mlijekom.

Manifestacije odražavaju dobrosusjedske odnose i običaje Andrijevčana, a da se primjetiti da su dobri domaćini, čije svečanosti objedinjuju ljubav prema planinarskom turizmu, sportovima, gastronomiji i ribolovu. A  brojnost istih je za svaku pohvalu, kao što su: Prvomajske manifestacije – tradicionalni narodni sabor Knjaževca, Limska regata, Dani pčelara Andrijevice, Dani maline Andrijevice, Vidovdanski noćni turnir u fudbalu, Fudbalski turnir ‘’Igrom protiv zaborava’’, Turnir u malom fudbalu, Džip safari, Planinarski memorijal Vasojevićkog Koma, Fly Fishing ‘’Međunarodni memorijal – Milan Mile Radoičić’’, Smotra folklora Kralje, Smotra izvidjača Kralje, Otvoreno prvenstvo Andrijevice u stonom tenisu – Kralje.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Andrijevicu

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju