Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Bijelo Polje - Montenegrocar - Rezervišite vozilo U Bijelom Polju

Rent a car Bijelo Polje: usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Bijelom Polju

Rent a car Bijelo Polje - Montenegrocar je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Bijelom Polju. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski transfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Bijelom Polju korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

Ponosno nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Bijelom Polju

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.  

Automobili Lux klase - Rent a Car Bijelo Polje

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Bijelo Polje 

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Bijelo Polje

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za bilo koju priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno servisirana, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Bijelo Polje - Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Bijelo Polje. Udaljenost između Bijelog Polja i Dubrovnika je 269 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Bijelog Polja do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 287 km, Nudimo transfer na relaciji Bijelo Polje – Tivat 205 kilometara, Bijelo Polje– Podgorica 119 km, Bijelo Polje – Tirana 278 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Bijelom Polju

Smješten na sjeveroistoku Crne Gore uz magistralni put i prugu Beograd – Bar. Bijelo Polje je treća opština po broju stanovnika, poslije Podgorice i Nikšića. Po poslednjem popisu iz 2011. godine, grad broji preko 46 hiljada stanovnika.

Informacije o Bijelom Polju:

Bjelopoljska opština pripada brdsko – planinskom dijelu sjeverne Crne Gore. Okružena je visokim planinama. Cjelokupna teritorija nalazi se na nadmorskoj visini preko 500 metara. Ispresijecana je brojnim riječnim dolinama rijeka Lješnice, Goduške rijeke, Ivanjske rijeke, Bjelopoljske Bistrice sa lijeve i Brzave, Ljuboviđe i Lješnice sa desne strane Lima. Geografske koordinate iznose 43° 02′ 02″ SGŠ; 19° 44′ 48″ IGD.

Šta vidjeti u Bijelom Polju

  • Crkva Svetog Petra i Pavla
  • Gušmirska džamija
  • Manastir Nikoljac
  • Pećina Novakovića
  • Đalovića Pećina
  • Pećina Osoja

Aktivnosti u Bijelom Polju koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Hoteli u Bijelom Polju koje preporučujemo: 

Hotel Bali Mountain resort Montenegro

Hotel Dvor

Hotel Franca

Restorani u Bijelom Polju koje preporučujemo:

Caffe Restaurant Imperijal

Korzo Caffe & Food

Cassa del Caffe 

Grad bijelih rada, speleoloških ekspedicija i domaćinske dobrodošlice uz čaj od kamilice 

Kada s' proljeća zamirišu veliki cvjetovi kamilice, čitav predio sjeveroistočnog djela i obala Lima i Lešnice, liči na ogromno Bijelo Polje. Zbog toga ovaj crnogorski grad nosi to neobično, a posve logično ime

Ovaj predio su naseljavali Iliri, a zatim i Rimljani. Arheološka nalazišta svjedoče da se na pašnjacima gdje zamiriše kamilica, živjelo i u vrijeme neolita. O prisustvu slavne Rimske imperije ,,govore'' nadgrobni spomenici (II-III p.n.e), na groblju kod Crkve Presvete Bogorodice. Nakon odlaska Ilira i Rimljana, ovim dijelom vlada Otomanska imperija. A od srednjeg vijeka današnjem Bijelom Polju, nadjenuli su naziv ,,Akovo'' što označava ,,varoš''.

Od svih gradova na sjeveru Crne Gore, Bijelo Polje se izdvaja zbog svog povoljnog geografskog položaja. Na raskrsnici važnih puteva: pruga Beograd-Bar, magistrala od Beograda prema moru, dobre su veze Bijelog Polja i prema Pljevljima i Žabljaku. Tako je povezan sa kanjonom Tare, Beranama, Plavom i Rožajama i dalje Ibarskom magistralom sa Srbijom.

Kada se dolazi svim pristupnim putevima Bijelom Polju, pored slikovitih pašnjaka, blizine planine Bihor, zapljuskuju i dešavanja kulturnog i zabavnog karaktera. Za svaki grad bitno je da ,,živi’’ tokom cijele godine, bez obzira na sezone. Samo tako može uvijek biti lična karta turizma tokom 365 dana u godini. Bijelo Polje to posjeduje, pa su najznačajnije sledeće manifestacije: Ratkovićeve večeri poezije, Međunarodni festival tamburaških orkestara,  Festival dramskih amatera Crne Gore, Internacionalni likovni susreti Stari most, Džez festival, Bjelopoljsko likovno proljeće. Znamenitosti kulturnih i prirodnih, ima na dohvat ruke, kao i poznatih ,,bijelih rada’.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Bijelo Polje

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju