Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Danilovgrad - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Danilovgradu

Rent a car Danilovgrad, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Danilovgradu

Rent a Car Danilovgrad - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Danilovgradu. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Danilovgradu, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

Ponosno nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Danilovgradu

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Danilovgrad 

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Danilovgrad 

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Danilovgrad

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za bilo koju priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprijekorno čista i redovno servisirana, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Danilovgrad- Dubrovnik i transfer Dubrovnik - Danilovgrad. Udaljenost između Danilovgrada i Dubrovnika je 131km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Danilovgrada do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 148km. Do aerodroma u Podgorici potrebno je 30 km, u Tivtu 97 km, dok će do aerodrome u Tirani biti potrebno 229 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma

O Danilovgradu

 

Danilovgrad je gradsko naselje u Crnoj Gori. Gradsko naselje - Danilovgrad, nalazi se na desnoj obali rijeke Zete.  Prema poslednjem popisu iz 2011. u njemu živi 6.852 stanovnika ili 37,09 %, stanovnika opštine, dok na seoskom području živi 11.620 ili 62,91 % stanovništva. 

Informacije o Danilovgradu

Danilovgrad, odnosno urbano jezgro, nalazi se na desnoj obali rijeke Zete, u središtu pitome Bjelopavlićke ravnice i kontinentalnom – središnjem dijelu Crne Gore. Nadmorska visina iznosi 48 metara, dok su geografske koordinate 42°32′30″N 19°06′11″E / 42.541666°N 19.103166°E.

Šta vidjeti u Danilovgradu

  • Adžijin most  
  • Most Jelene Anžujske  
  • Speleološki lokaliteti  
  • Zavičajni muzej  
  • Crkve i izletišta  

Hoteli u Danilovgradu koje preporučujemo:

Hotel Sokoline  

Etno resort Grandfather’s Secret  

Vila Razić  

Restorani u Danilovgradu koje preporučujemo:

Nacionalni restoran Muštuluk  

Restoran Za merak  

Restoran-konoba Markovi konaci  

Aktivnosti u Danilovgradu koje preporučujemo

Izleti - MTS

Nova varoš na više od 27 pećina i sa 36 objekata nepokretnog kulturnog dobra 

Danilovgrad je smješten ispod sjenovitog Garča. On zimi podsjeća na afrički planinski vrh, pa ga zovu i Crnogorski Kilimandžaro.

Ovaj grad je nova varoš iz druge polovine XIX vijeka, a ima značajnu tranzitnu, prirodno – geomorfološku i komunikacijsku ulogu kako tadašnje, tako i sadašnje Crne Gore. Ime Danilovgrad, u čast knjaza Danila Petrovića, nadjenuo je knjaz Nikola po svom stricu i prethodniku.

Grad u novijem ruhu je zaživio tek 1870. godine, kada je i svečano otvoren Most Vojvode Mirka. Ipak, njegovo postojanje u zelenoj kotlini kraške Crne Gore datira  iz praistorije. Nekropole i arhitektonski ansambli  na Tarašu, Crkvinama i Šipkovoj Glavici svjedočanstva su o značajnim  kulturnim postignućima iz antičke epohe. Komunikacija se odvijala na značajnom potezu Skadar – Skadarsko jezero ka Duklji, dolinom Zete prema sjeverozapadu. Upravo zbog tako gustog čvorišta, u poslednjim decenijama VIII i početkom IX vijeka nastaje najznačajniji centar srednjevjekovne Zete - Porfirogenitov Lontdoklom, kako ga nauka imenuje. U narodu je poznat kao gradina Martinići. U plodnoj ravnici Zete, pogledu se upravlja još jedna neobična geomorfološka i fortifikaciona struktura – Spuški srednjevjekovni grad. Spuž je prvi put pomenut 1378. godine u poveljama.

Vjekovima naprijed, za vrijeme vladavine Petrovića i neimara Dragiše Milutinovića, predvidjano je da Nova varoš postane novi privredni centar Crne Gore. Danilovgrad postaje sofisticirana verzija ovog plana.

Crnogorski Kilamandžaro je prilično ,,izverziran’’ u smislu kulutrnog života. Stoga postoje mnoge manifestacije poput - Internacionalnog vajarskog simpozijuma, izložbe - Umjetnici zavičaju, Savremene crnogorske skulpture, Rijekom Zetom, Obala pjesnika, dječiji poetski festival Kraj zelene Zete, Danilovgradation, i mnoge druge. Zahvaljujući raznovrsnim dešavanjima možete doživjeti Danilovgrad bez obzira na sezonu. To je ujedno krilatica svih stanovnika Nove Varoši, prvog grada koji je urbanistički planiran nakon oslobodjenja.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori 

Vremenska prognoza za Danilovgrad

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore 

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju