Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Kotor - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Kotoru

Rent a car Kotor, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Kotoru

Rent a Car Kotor - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Kotoru. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski transfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Kotoru korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

S ponosom nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog transfera ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Kotoru 

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Kotor 

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Kotor

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Kotor

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za bilo koju priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno servisirana, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezervacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana 

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Kotor- Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Kotor. Udaljenost između Kotora i Dubrovnika je 93km.Takođe, nudimo i uslugu transfera od Kotora do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 70,2 km. Nudimo transfer na relaciji Kotor – Tivat 11,3 kilometra, Kotor – Podgorica 84,8 km, Kotor – Tirana 201 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Kotoru

Kotor je primorski grad na obali Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori. Urbana cjelina u okviru kotorskih bedema ima oko 1 333 stanovnika, a opština oko 23 000 stanovnika prema popisu iz 2003.

Informacije o Kotoru

Stara mediteranska luka, okružena bedemima, sačuvana je i pod zaštitom UNESKA, kao svjetska kulturna baština. Osjećaju se uticaji Venecije, što se najbolje vidi po arhitektonskim rješenjima. Kotorski (Bokokotorski) zaliv jedan je od najdubljih, najdužih zaliva na Jadranu, pa ga često nazivaju najjužnijim fjordom Evrope. Kotor se nalazi ispod litica Lovćena i Orjena. Geografske koordinate Kotora su 42° 25′ 20″ SGŠ; 18° 46′ 11″ IGD.  

Šta vidjeti u Kotoru 

  • Stari grad Kotor  
  • Katedrala Svetog Tripuna  
  • Trgovi u Kotoru  
  • Dobrota  

Aktivnosti u Kotoru koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Hoteli u Kotoru koje preporučujemo:

Blue Kotor Bay  

Huma Kotor bay Hotel and Villas  

Boutique Hotel Astoria  

Restorani u Kotoru koje preporučujemo:

Stari mlini  

Konoba Ćatovića mlini  

Restoran Galion  

Grad toliko lijep, da su se u njegovu gradnju morali umiješati Bogovi

Sa nekih 23.000 stanovnika, ovaj gradić na samoj obali Bokokotorskog zaliva nosi brojne priče. Zbog posebnosti i šarma, tokom ljetnje sezone zabilježen je značajan porast broja stanovnika

Turisti iz cijelog svijeta ne mogu odoljeti spoju modernog i tradicionalnog, u najjužnijem fjordu Evrope.

Prema istorijskim izvorima star je oko dva milenijuma. Svoje prvo ime mjesto vrela ili Katareo, duguje kraškoj fizionomiji brda Pestingrada i okoline. Ovaj biser svjetske kulturne baštine o čijem se nastanku, nadmeću legende pod zaštitom je UNESCO-a.

Jedna od poznatijih legendi je ona o Vilinskim vratima i vili Alkimi koja je pala u nemilost Posejdona. Zbog njega je pobjegla u brda iznad Kotora. Savjetovala je pomorcima i caru Stefanu da ne smještaju grad na obroncima Pestingrada već na obali mora. Jer bez mora, nema vama života, na brdu nema brodu pristaništa, ni konju pojilišta. Poslušali su njen savjet, a Alkima, u znak zahvalnosti, gradi most do susjednog brda, od kog odvaja Pestingrad.

Most veoma liči na gradska vrata, koja se i dan danas zovu Vilinska vrata. Ko je biran i vilama mio, u određeno doba noći, može vidjeti vilu kako sjedi na vratima.

Zbog dinamike i povoljnog geografskog položaja, Kotor je zahvaljujući heterogenosti civilizacija koje su ga naseljavale i ostavljale u amanet običaje i način života, danas izuzetno zanimljiv kao turistička destinacija. Još prije nove ere,  prvi kolonisti Kotora bili su Grci. Kasnije dolaze Iliri, Rimljani, Goti, Nemanjići, Vizantija i vladavina Mletačke republike. Taj kontinuitet se nastavljao i u vrijeme oslobodilačkih ratova, pa je tokom Prvog svjetskog rata bio poprište borbi između Crne Gore i Austrougarske. Nakon toga, Kotor dolazi u okrilje Crne Gore.

Kotor je Crna Gora u malom, sa svim svojim osobenostima. Gastronomske delicije, za hedonističko nepce nude brodet na sardune, mušlje na buzaru, razna jela od škrapine, grdobe, sardelu ali istovremeno i sjeverniji ugođaj poput kačamaka, žućenice, kaštradine i slično.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Kotor

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju