Blog 21.06.2023.

Rent a Car Perast - MontenegroCar - Rezervišite Vozilo u Perastu

Rent a car Perast, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Perastu

Rent a Car Perast - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Perastu. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Perastu, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

Ponosno nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Perastu

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Perast

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Perast

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Perast

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za svaku priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno se servisiraju, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Perast- Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Perast. Udaljenost između Perasta i Dubrovnika je 78,9km.Takođe, nudimo i uslugu transfera od Perasta do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 58,1 km, Nudimo transfer na relaciji Perast – Tivat 23,3 kilometra, Perast – Podgorica 97,3 km, Perast – Tirana 214km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Perastu

Perast je gradsko naselje opštine Kotor, Crna Gora. Po popisu iz 2003. godine, u ovom gradiću u Bokokotorskom zalivu živi 349 stanovnika. Od najranijih dana, grad je bio okrenut moreplovstvu, i na ovom prilično uzanom prostoru, nalaze se brojne palate, crkve i znamenitosti, kao zadužbine vlastelinskih i bogatih porodica.

Informacije o Perastu

Perast leži u podnožju brda Sveti Ilija (873 m), nasuprot tjesnacu Verige u Boki Kotorskoj. Ime je dobio po ilirskom plemenu Pirusta, a u pećini Špila iznad Perasta pronađeni su praistorijski ostaci, što ide u prilog činjenici da se ova oblast naseljavala od najranijih vremena.

Aktivnosti u Perastu koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Hoteli u Perastu koje preporučujemo:

Iberostar Heritage Grand Perast  

Hotel Per astra  

Hotel Conte and restaurant  

Restorani u Perastu koje preporučujemo:

Restoran Armonia  

Restoran Conte  

Restoran Otok Bronza  

Ljepota i spokoj uklesani u kameni biser Nevjeste Jadrana 

U podnožju brda Svetog Ilije, 12 kilometara od Kotora, gledajući na tjesnac Verige, nalazi se, kako bi Bokelji rekli, najljepši biser u kamenoj čipki Bokokotorskog zaliva.

Perast, malo pomorsko mjesto doživjelo je svoj procvat tokom XVII i XVIII vijeka. Tada je svjetskim morima plovilo stotine peraških lađa.

Ovo mjesto nije zaobišla antička legenda, pa je svoj naziv dobio po ilirskom plemenu Pirusta. Njih je kraljica Teuta ovdje naselila sa prostora Albanije. Tako su Iliri osigurali ulaz u Zaliv nad kojim Perast bdi još od vremena neolita.

Ovaj gradić, sav u kamenu, podijeljen je na dva dijela velikom kamenom kuglom. Od Pjace do Pošova prostire se luka, koja obuhvata predio uz obalu izmedju dva reda kuća. To je mjesto starih brodogradilišta i plemićkih palata. Iako ima samo 350 stanovnika, u ovoj takozvanoj jednoj ulici, mjesto je našlo čak 19 palata i 18 crkava. Na centralnom trgu, dominira crkva Svetog Nikole sa zvonikom od 55 metara. Interesantna je i crkva Svete Ane na uzvišenju iznad grada koju je freskopisao poznati ikonopisac Tripo Kokolja.

U najipozantnijoj palati Bujovića, danas se nalazi Muzej grada Perasta. On je bogat svjedočanstvima burne istorije grada. Iza te renesansno-barokne građevine, krije se još burnija priča. Prema predanju, vlasnik Vicko Bujović bio je oduševljen izgledom svog palaca. Kada je graditelj izjavio da može sagraditi još ljepšu, Vicko ga je, u naletu bijesa, bacio sa krova palate.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Perast

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju