Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Petnjica - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Petnjici

Rent a car, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Petnjici

Rent a Car Petnjica - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Petnjici. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski transfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Petnjici, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

S ponosom nudimo nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar - Rent a Car Petnjica

  • rent a car i najam automobila   
  • transferi sa i do aerodroma  
  • usluge prevoza sa vozačem   

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Petnjica

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Petnjica

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Petnjica

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za bilo koju priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti - Rent a Car Petnjica

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno servisirana, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Petnjica - Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Petnjica. Udaljenost između Petnjice i Dubrovnika je 287 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Petnjice do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 307 km. Nudimo transfer na relaciji Petnjica– Tivat 227 kilometara, Petnjica– Podgorica 152 km, Petnjica – Tirana 249 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Petnjici

Petnjica je opština u Crnoj Gori, formirana 2013. godine, dok je ranije bila dio opštine Berane. Prema popisu iz 2011, u Petnjici je živjelo 5.455 stanovnika. Prostire se na površini od 173 km2.

Šta vidjeti u Petnjici:

  • Tvrđava Bihor
  • Džamija u Petnjici
  • Hamova tvrđava
  • Radmanska klisura
  • Bratimin vir

Aktivnosti u Petnjici koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Hoteli u Petnjici koje preporučujemo:

Etno selo – Vrelo

Hamdina kula

Restorani u Petnjici koje preporučujemo:

Restoran Merak

Sve je počelo od pet njivica u dolini, koje su se jasno uočavale sa oklonih visova 

Bihor je nerazdvojiv od Petnjice, jer Petnjica se nalazi u njegovoj dolini.

A Bihor je po predanju, dobio naziv po pregrštu behara koji nekako s' proljeća prekrije čitavo područje. Do sada je poznato da  se Bihor po prvi put pominje oko 1450. godine, u dubrovačkim trgovačkim dokumentima.  Po kazivanjima starih Bihoraca, Petnjica kao centralni dio, dobila je ime prije dolaska Turaka na ove prostore. Naziv dobija po Pet njiva koje su se jasno uočavale sa okolnih visova. Naime, centar petnjičkog kraja čini čak 25 sela gornjeg Bihora. Nekada je Gornjem Bihoru pripadala Opština Berane, a donjem Bijelo Polje. Ogroman je Bihorski vijenac, sa prirodnim potencijalim, pašnjacima, gorama i šumama, savršenim za razvoj poljoprivrede. Raznovrsna je geologija terena Gornjeg Bihora. Tipičan glacijalni i kraški reljef, obogaćen vulkanskim stijenama. U vrijeme nastanka Dinarida i ovaj se prostor stvarao u eocenu i oligocenu.

Današnja Petnjica, pored bogate istorije, stvara svoju novu, turističku mapu. Petnjica živi i kroz manifestacije -  Dani iseljenika, Alpske muze i Bihorsko kulturno ljeto.  

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Petnjicu

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju