Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Pljevlja - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Pljevljima

Rent a car Pljevlja, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Pljevljima

Rent a car Pljevlja - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Pljevljima. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Pljevljima, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

S ponosom nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Pljevljima

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Pljevlja

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Pljevlja

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Pljevlja

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za svaku priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprijekorno čista i redovno se servisiraju, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezervacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Pljevlja- Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Pljevlja. Udaljenost između Pljevalja i Dubrovnika je 227km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Pljevalja do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog oko 244 km. Nudimo transfer na relaciji Pljevlja – Tivat 211 kilometara, Pljevlja – Podgorica 183 km, Pljevlja – Tirana 334 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Pljevljima:

Pljevlja su grad na krajnjem Crne Gore, na tromeđi sa Srbijom i BiH. Kroz Pljevlja protiču rijeke Ćehotina i Breznica, a u blizini se nalazi planina Ljubišnja. Pljevlja su treća po veličini u Crnoj Gori, nakon Podgorice i Nikšića. Prostire se na 1346 km2 a broji oko 40.000 stanovnika.

Informacije o Pljevljima: 

Pljevalja su jedan od većih privrednih regiona u Crnoj Gori zbog Rudnika uglja i Termoelektrane. Klima u Pljevljima varira od umjerene do planinske. Naime, planinska je izražena u selima ka Durmitorskom masivu, umjerena je do rijeka kao i u pljevaljskoj kotlini. Geografski položaj ovog grada iznosi 43° 21′ 05" SGŠ, 19° 21′ 09" IGD.

Šta vidjeti u Pljevljima:

  • Manastir Svete Trojice
  • Husein Pašina Džamija
  • Milet Bašta
  • Municipium S
  • Meandri Ćehotine
  • Gradski park Vodice

Aktivnosti koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Hoteli koje preporučujemo:

Hotel Delta                                       

Hotel Gold  

Guest House Don Lux  

Restorani koje preporučujemo 

Nacionalni restoran Ognjište  

Restoran Tasa  

Restoran Tri šešira  

Sjeverna kapija Crne Gore čija pljeva pjesmu raznosi zvucima tambure

Pljevlja imaju dušu, čak i kada su zimske noći ispunjene smogom.

A ta duša trajna je i vrijedna slika sjeverne kapije Crne Gore čija su vrata otvorena za sve. A ljepote kud god pogled  seže – pitome šume, rukoveti Ćehotine, Tare i Breznice i uređene bašte. I ovdje se pričaju legende, poput one o nazivu trećeg po veličini grada Crne Gore. Vjetrovi raznosiše pljevu sa manastirskih imanja na kojima se razvijalo žito. Zrelo je žito kaže kultna pjesma. Pljevlja su kultna i po činjenici da su još u davna vremena iz rudnika Šuplja stijena, cink i olovo vadili Sasi, a sirovine su se karavanskim putevima preko Dubrovnika transportovale u Italiju.

Najstariji ostaci ilirskih naselja potiču iz III vijeka p.n.e. Dokaz da je ovuda i Rimljane put navodio, jesu iskopine Municipuma S u Kominima, iz II vijeka n.e.

U Pljevljima je priroda bila velikodušna. U ruralnom području možete se baviti ribolovom, raftingom, speleologijom, planinarenjem i biciklizmom.

Manifestacije su muzičke, kulturne i po prirodi meraklijske, pune humora, kakav je i domaćin Pljevljak. Značajne manifestacije su: Dani Humora i Satire-Vuko Bezarević, Pljevaljske novembarske svečanosti, Festival tamburaške muzike, Prva kosa Crne Gore, Dani pljevaljskog sira i dr.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Pljevlja

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju