Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Risan - Montenegrocar - Rezervišite online vozilo u Risnu

Rent a car Risan, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Risnu 

Rent a Car Risan - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Risnu. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Risnu, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog šarmantnog grada, kao i smanjiti troškove.

S ponosom nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Risnu

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Risan: 

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Risan:

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase-Rent a Car Risan:

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za bilo koju priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno se servisiraju, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Risan- Dubrovnika i transfer Dubrovnik – Risan. Udaljenost između Risna i Dubrovnika je 74km, a vrijeme trajanja vožnje sat i malo duže u ljetnjoj sezoni. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Risna do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 53,2 km. Nudimo transfer na relaciji Risan – Tivat 28,9 kilometara, Risan – Podgorica 103 km, Risan – Tirana 220 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Risnu: 

Risan (laт. Risinium, grč. Rhizon) gradsko je naselje opštine Kotor u Crnoj Gori, mali grad u Bokokotorskom zalivu. Prema popisu iz 2003. bilo je 2.083 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 2.047 stanovnika). Geografske koordinate grada su 42° 30′ 32″ SGŠ; 18° 41′ 26″ IGD.

Informacije o Risnu:

Praistorijski crteži na stijeni (u selu Lipci, kod Risna) najstariji su u Crnoj Gori i svjedoče da je Boka Kotorska bila naseljena u mlađe kameno, rano bronzano doba, 3000 godina prije nove ere (prije pojave indoevropskih Ilira). Nalazi se na krajnjem sjeveru Boke Kotorske, oivičen sa juga Risanskim zalivom, a sa ostalih strana strmim obroncima karakterističnim za Dinarski sistem kojem pripadaju.

Šta vidjeti u Risnu:

  • Pećina Lipci
  • Crkva Svetog Petra i Pavla 
  • Mjesto Crkvice 

Smještaj u Risnu koji preporučujemo:

Apartments Stella del Mare  

Apartments Villa Illyrik  

Apartmani Jauković  

Restorani u Risnu koje preporučujemo:

Restoran Risan  

Caffe bar Hipnos  

Aktivnosti u Risnu koje preporučujemo: 

Izleti - MTS

Terapeutsko iskustvo koje potvrđuje da je čovjek rođen za uživanje i odmor

Ušuškan u zaledju Boke Kotorske, medju krivošijske litice, nalazi se malo mjesto, Risan, oivičeno tipičnim dinarskim sistemom, sopota i spila.

Krečnjački pejzaž, pustoline kraškog nasledja, neobrađene su kamene čipke, različite od tesanih i peraških, ali jednako divlje, zanimljive za radoznao pogled koji se zadrži u drevnom Risiniumu ili Rizonu. Grad se pominje još u 3. vijeku p.n.e, osnovali su ga Rizuniti, ilirsko pleme, dok za vrijeme kraljice Teute, postaje glavni centar njene vladavine, koja je, po istorijskim izvorima, Ilirima darovala ,,zlatno doba'' kraljevstva. Ovdje se nalazila i prva kovnica ilirskog novca na prostoru današnje Crne Gore, a za duh tog vremena, smjenjivanje antičkih i modernijih civilizacija, zaslužni su ostaci nekadašnjih gradjevina, kao i čuveni rimski mozaici.

U takvom ambijentu, kada kao da je vrijeme stalo, a bure koje znaju da budu česte, utihnu, možete rekonstruisati život onih prije nas zahvaljući ostacima kuća rimskih patricija, podnih mozaika, od kojih je čuven i jedini na Balkanu, mozaik Hipnosa – rimskog boga snova. Kroz risansku župu, prolazila su dva puta, za Akruviju, i preko Riječana. Mjesto je oduvijek bilo strateški značajno zbog blizine Bokokotorskog zaliva, tjesnaca Verige, granice su se pomjerale pa su Risanske strane skraćivale put izmedju Duklje i Travunije.

Manifestacije, osobito ljeti, privlače u Risan mnogobrojne turiste, pa su Risanske noći, Risanski makaruli i Lazareva subota, najznačajniji masovni događaji ovog primorskog grada u zaleđu.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Risan

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju