Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Ulcinj - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Ulcinju

Rent a car Ulcinj, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Ulcinju

Rent a Car Ulcinj - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Ulcinju. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Ulcinju, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

Ponosno nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog transfera ili transfera do druge željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani, brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Ulcinju

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Ulcinj

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Ulcinj

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Ulcinj

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za svaku priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno se servisiraju, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Ulcinj - Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Ulcinj. Udaljenost između Ulcinja i Dubrovnika je 156 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Ulcinja do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 135 km. Nudimo transfer na relaciji Ulcinj – Tivat 88, 7 kilometara, Ulcinj – Podgorica 78, 1 km, Ulcinj– Tirana 130 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Ulcinju 

Ulcinj (alb. Ulqin ili Ulqini, ital. Dulcigno) najjužniji je grad na crnogorskoj obali Jadrana. U blizini grada počinje najveća jadranska, Velika plaža, koja je dugačka oko 13 kilometara i na kojoj se istovremeno može kupati 500 000 ljudi.

Informacije o Ulcinju

Ulcinj karakteriše mediteranska klima, žarka ljeta i blage zime. Srednja godišnja temperatura iznosi oko 16,5 °C, sa januarom kao najhladnijim mjesecom (prosjek 8,6 °C), a julom kao najtoplijim ˙prosjek 26,3 °C). Geografske odrednice najjužnijeg grada Crne Gore su 41°55′25″N 19°12′14″E / 41.923666°N 19.203833°E.

Godišnje ima 218 sunčanih dana čime je ulcinjska klima pogodna za suptropsku vegetaciju.

Šta vidjeti u Ulcinju

  • Velika Plaža
  • Ada Bojana
  • Uvala Valdanos
  • Ostrvce Đerane
  • Šasko jezero

Aktivnosti u Ulcinju koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Hoteli u Ulcinju koje preporučujemo:

Plaza hotel spa  

Residence Apart - hotel  

Hotel Senator  

Restorani u Ulcinju koje preporučujemo:

La Tavola  

Kino Cafe  

Restoran Dulcinea

Servantesova inspiracija, pjeskovite plaže i ljekovite legende ulcinjskog horizonta

Prvi veći grad kada se prođu vrata Otranta, što dočekuje otvorenog srca, jeste Ulcinj, najjužniji grad crnogorske obale, a ujedno i jedan od najstarijih gradova jadranskog primorja.

Na ovom području sudarali su se vjetrovi Zapada i Orijenta, u tradiciji dužoj od dva milenijuma. Po dužinama prednjače i ulcinjske plaže, najduže u Evropi, a po prirodnom potencijalu ne zaostaju za svjetski poznatim destinacijama.

Iliri su prema predanju osnovali Ulcinj, koji se prvenstveno zvao Kolhinijum, a dobio ga je po plemenu Kolhiđana (grčkog porijekla), za koje se smatra da su i osnivači ulcinjskog jezgra.

Ulcinjsko jezgro je svakako Stari grad Ulcinj, čiji se bedemi prostiru u samom centru ovog primorskog grada. Po arhitekturi dvospratne i trospratne kuće renesansnog i baroknog stila, rađene od kamena, tipične su za mediteransko područje i simbiozu kultura koje su se preplitale u krivudavim zbijenim ulicama i trgovima. Kula i dvori Balšića, Palata Venecija, Pjaca robova, nezaobilazna su mjesta za pješačke ture, a u kratkom predahu uz strme skale, možete čuti o legendama koje svjedoče na svakom pedlju ulcinjskog kamena.

Pripovjeda se da je negdje u XV vijeku upravo u Starom gradu robovao Miguel de Servantes, slavni pisac. To je svojevrsna turistička atrakcija, a legenda govori da je svoj roman Don Kihot i lik Dulsineje od Toboza, osmislio nakon svog robovanja u Dulsinju, kako su romanski izvori inače nazivali ovaj grad.

Kako ovo jezgro povezuje tradiciju i moderne sadržaje, upravo se na Trgu Robova, svakog ljeta organizuje Ljetnja scena, manifestacija kulturnog karaktera koja okuplja domaće i strane  autore iz svijeta muzike, dramaturgije, književnosti. Sajam knjiga održava se već 12 godina, dok Motorijada, Međunarodni dječiji festival i Pranvera ne Ane te Maliit, čine cjelogodišnju kulturnu i zabavnu ponudu najjužnijeg grada crnogorskog primorja.

Najjužniji grad primorja daruje vam lijek i misteriju,  poput Pinješkog zaliva koji naročito pogoduje zdravlju žena u Ulcinju, vjekovima obavijen legendama, valjda zbog svoje teške pristupačnosti sa kopna. Ta nepristupačnost pogodovala je ženama koje su u pratnji jedne starije Ulcinjanke rano dolazile na plažu, ulazile u more i plivale prema magičnom kamenu u središnjem djelu zaliva, provlačeći se kroz otvor u kamenu. Taj običaj trajao je vjekovima, a ljekovitost ulcinjskog podneblja sa legendom ili bez, prepoznao je svjetski naučnik Mihailo Pupin, želeći da otvori bolnicu, posebno akcentujući ljekovite sumporne vode na legendarnoj Ženskoj plaži.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Ulcinj

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju