Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 26.09.2023.

Vožnja kroz zimsku idilu Crne Gore! - Top dugoročne ponude za Renault Kadjar i BMW X1

Dok Crna Gora oblači svoj zimski plašt, zemlja se pretvara u prekrasne snijegom pokrivene vrhove, guste šume i kristalna jezera. Ove sezone vas MontenegroCar poziva da doživite čari Crne Gore iz luksuzne udobnosti ova dva izvanredna SUV-a: dinamični Renault Kadjar i ekskluzivni BMW X1. Izrađena da osvoje teške terene, ova vozila obećavaju fantastično putovanje u samo srce Crne Gore.

Renault Kadjar:

Doživite crnogorsku zimsku ljepotu uz Renault Kadjar, dio posebne ponude na dugoročni najam vozila, dio repertoara MontenegroCar-a. Napravljen za one koji vole avanture, Kadjar je ključ za otključavanje snijegom pokrivenog blaga Crne Gore.

Osvojite ledene vrhove Crne Gore

Crnogorske planine zahtjevaju dobro opremljeno i moćno vozilo. Renault Kadjar, koji se može pohvaliti naprednim sistemom pogona na sve točkove i vrhunskim razmakom od zemlje, dizajniran je da se elegantno izbori sa najtežim zimskim elementima.

Spoj luksuza i prostornosti

U enterijeru Renault Kadjar-a se susreću sofisticiranost i funkcionalnost. Prostran enterijer osigurava dovoljno prostora i za putnike, kao i za osnovne zimske potrepštine. Sjedišta sa grijanjem, dinamična kontrola klime i infotainmenta čine svako putovanje zabavnim i udobnim.

Vaša sigurnost je na prvom mjestu

Putovanje tokom zime zahtijeva nepokolebljive sigurnosne standarde. Kadjar ne pravi kompromise, nudeći funkcije kao što su adaptivni tempomat, upozorenje o napuštanju trake i naravno vazhdušni jastuci.

MontenegroCar nudi posebnu zimsku ponudu za Renault Kadjar

Doživite zimu u Crnoj Gori kao nikada do sada uz našu ekskluzivnu ponudu za Renault Kadjar. Atraktivne cijene, fleksibilni uslovi i obećanje kvaliteta. Svaki najam podrazumijeva i zimsku opremu: zimske gume visokih performansi i, po potrebi, lance za snijeg.

Željni zimske pustolovine u Renault Kadjaru? Pošaljite upit i dobićete ponudu osmišljenu samo za vas. Započnite svoju zimsku avanturu sa MontenegroCar već danas!

BMW X1:

Poboljšajte svoj zimski boravak u Crnoj Gori sa BMW-om X1, koji je sada dio dugoročne zimske ponude MontenegroCar-a. BMW X1 je izraz odraz elegancije i snage.

Istražite zimske divote Crne Gore

Svaka snijegom prekrivena staza, svaki ledeni dio Crne Gore i vrh, pričaju svoju priču. A BMW X1, sa svojim xDrive sistemom pogona na sva četiri tička i praktičnim upravljanjem, je vaš pouzdani partner za svaki zimski izazov.

Kada se udruže luksuz i korisnost

Sjesti u BMW-X1 podrazumijeva sjesti u sami luksuz. Ističe se prostrana kabina koja osigurava i putnicima i opremi dovoljno prostora. Dok crnogorske zimske temperature mogu sići nisko, enterijer vozila dolazi sa plišanim sjedištima sa grijanjem i infotainment paketom. Sve što vam treba na jednom mjestu.

Nepokolebljiva posvećenost sigurnosti

BMW X1, vjeran svom brendu, pridaje najveću važnost sigurnosti. Funkcije kao što su detekcija pješaka, automatsko kočenje u hitnom slučaju i komplet vazdušnih jastuka vas štite tokom zimskog boravka.

MontenegroCar zimska ponuda za BMW X1

Uživajte u crnogorskoj zimi kroz objektiv BMW-a X1 uz našu zimsku ponudu, prilagođenu vašim potrebama. Osim konkurentnih cijena i prilagodljivih uslova iznajmljivanja, osiguravamo neusporedivo iskustvo vožnje. Vrhunske zimske gume i osnovna oprema za snijeg dolaze standardno sa svakim iznajmljivanjem.

Sanjate o luksuznom zimskom boravku u Crnoj Gori? Zajedno taj san možemo da ostvarimo. Kontaktirajte MontenegroCar i pošaljite upit za BMW X1 već danas!

Kontakt obrazac

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju