Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 09.09.2023.

Udobnost na prvom mjestu: Specijalna jesenja ponuda za prostrana vozila!

Pripremite se za promjenu godišnjih doba sa našim Jesenjim popustom na izbor ekstra prostranih vozila. Dizajnirana da zadovolje sve vaše potrebe, ova vozila nude obilje prostora za putnike i prtljag, čineći ih savršenim za porodične avanture i duge putovanja. Doživite radost vožnje u udobnosti i stilu dok uživate u izuzetnim uštedama na ograničeno vrijeme. Iskoristite najbolje iz ove izvanredne ponude u MontenegroCar i rezervišite najam danas.

Renault Scenic: Prijemčite Prostor i Udobnost

Prepustite se inovativnom dizajnu i prostranosti Renault Scenica. Naš Jesenji Popust donosi vam izvanredne uštede na ovom izuzetnom vozilu. Sa svojim fleksibilnim konfiguracijama sjedala i pažljivo dizajniranim enterijerom, Scenic osigurava da svako putovanje bude udobno i svestrano. Uživajte u karakteristikama poput ručnog otvaranja gepeka, panoramskog krovnog prozora i naprednih sistema asistencije vozaču. Iskoristite priliku i uštedite na Renault Scenicu – vaša karta za dodatni prostor.

Volkswagen Sportsvan: Otključajte Svestranost

Otkrijte neuporedivu svestranost Volkswagen Sportsvana, sada dostupnog po nevjerovatnoj vrijednosti kroz naš Jesenji Popust. Ove sezone, iskoristite njegov dodatni prostor i udobnost, savršen za sve vaše avanture. Sa svojim visokokvalitetnim enterijerom, intuitivnim infotainment sistemom i sveobuhvatnim sigurnosnim karakteristikama, Sportsvan osigurava da svaka vožnja bude zadovoljstvo. Sa jesenjim popustima, posjedovanje Sportsvana nikada nije bilo primamljivije. Ne propustite ovu ograničenu ponudu da istražite otvorenu cestu s neuporedivom udobnošću i prostranošću. Volkswagen Sportsvan i Renault Scenic - Za samo 50,3 EUR/danu.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju