Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 09.09.2023.

Idealno za Porodična Putovanja! Iskoristite jesenje popuste na francuske modele s 6+ mjesta!

MontenegroCar Jesenji popust na naš izbor francuskih vozila sa 7 ili više sjedišta. Ovi modeli predefinišu porodična putovanja, nudeći prostrane interijere i izuzetnu udobnost za putnike i prtljag. Uživajte u savršenoj kombinaciji stila i praktičnosti uz ekskluzivne uštede na ograničeno vrijeme.

Peugeot 5008: Redefinišite Porodična Putovanja

Podignite vaša porodična putovanja s Peugeot 5008, sada dostupnim po izuzetnoj vrijednosti zahvaljujući našem Jesenjem Popustu. Sa svojim prepoznatljivim dizajnom i prostranom kabinom, 5008 je oličenje stila i funkcionalnosti. Istražujte svijet zajedno uživajući u karakteristikama kao što su panoramski krovni prozor, napredna povezanost i sveobuhvatni sigurnosni sistemi. Iskoristite priliku i uštedite do cijena na Peugeot 5008 – vaša ulaznica za udobne i stilizovane porodične avanture - za samo 89 EUR/danu.

Citroen Picasso: Prostranost Susreće Eleganciju

Otkrijte eleganciju porodičnih putovanja s Citroen Picassom, sada dostupnim zahvaljujući našem Jesenjem Popustu. Prijemčite prostranost njegove unutrašnjosti, savršene za smještaj vaših najdražih i svih njihovih stvari. Sleek dizajn, inovativna tehnologija i svestrane konfiguracije sjedišta Picassa predefinišu porodična putovanja. Sa jesenjim uštedama, vlasništvo nad Citroen Picassom nikada nije bilo primamljivije. Ne propustite ovu ograničenu ponudu da iskusite porodična putovanja u neuporedivom stilu i udobnosti po dnevnoj cijeni od 90 eura.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju