Specijalna ponuda 18.06.2021.

Mazda 3 Sedan 3/SDN/G122/AT/Plus

Dizajn i svrha najnovijeg izdanja ovog luksuznog automobila, napravljeni su za užitak prilikom vožnje. Veza između vozača i automobila klasifikuje se kao spona jahača i konja, kroz izraz Jinba Ittai. Inženjeri Mazde osmislili su inovativne načine kako da poboljšaju dinamiku motora, kroz razvijentu tehnologiju SKYACTIV.

 Dvolitarski  Skyactiv atmosferski benzinac posjeduje snagu od 122 KS i nudi 213 Nm okretnog momenta. Zahvaljujući tome u potpunosti je pomognut 48 voltnom hibridnm, a blagom tehnologijom, sa 1,7 Kw električnim motorom koji pomaže pri ubrzavanju, a u prau je sa 6-brzinskim automatskim mjenjačem.

Dizajn i praktičnost Mazde 3 Sedan Skyactive u prednjem dijelu posjeduje hromirani okvir maske motora, što vuče na eleganciju, dok crna varijanta vuče na sport. Svakako, iskustvo vožnje mazdinih automobila, poput najnovije treće generacije počiva na kvalitetu i tehničkim performanskima bez kompromisa.

Mazda 3 Sedan Skyactiv-G122 AT Plus odličan je izbor za češća putovanja i odgovaraju na zahtjev opremljenosti automobila automatskim mjenjačem.

Više informacija možete pronaći na linku: Mazda 3 Sedan Skyactiv-G122 AT Plus TEST / Testirali smo... / Testovi / Vidiauto - Vidiauto

Kontakt obrazac

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i prvi se informišite o posebnim ponudama i aktuelnim popustima!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »