Specijalna ponuda 27.05.2021.

Mazda CX-3/G121/AT/Revolution

Auto odlikuju prostranost i dovoljno mjesta za sitnice, analogne komande i sjajna automatika. Bezbjedonosna oprema ovog auta sa tehnički naprednim sistemima učiniće da se osjećate sigurno i da u potpunosti uživate u putovanju.

Nova, redizajnirana Mazda CX-3 lako se prepoznaje po novom izgledu farova i prednje maske, a lakoća upravljanja i preglednost tokom vožnje dodatne su pozitivne karakteristike. Takođe, u unutrašnjosti će vas sačekati električna ručna kočnica, koja je standard u svakom novom modelu. Ono što ovaj model izdvaja od konkurencije nisu samo vrhunski materijali i visok kvalitet završne obrade, već i vrlo specifična tehnologija.  Uz to, auto je vrlo ekonomično i kao takvo izbor sve većeg broja naših klijenata.

Mazda CX-3 je u samom vrhu auta iste klase i pruža osećaj komfora i uživanje u vožnji kao malo koji drugi konkurent. Zato i ne čudi što je Mazda u regionu i Evropi postala ozbiljna alternativa za premijum brendove. Odaberite potpuno novu Mazdu i prepustite se udobnoj i sigurnoj vožnji.

Više o Mazda CX-3/G121/AT/Revolution pogledajte na linku: https://www.montenegrocar.me/me/flota/

Kontakt obrazac

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i prvi se informišite o posebnim ponudama i aktuelnim popustima!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »