Specijalna ponuda 12.04.2022.

Mercedes Benz VITO TOURER 111 CDI

Mercedes Benz VITO TOURER 111 CDI jedan je on najtraženijih modela iz naše ponude auta. Predviđen je za sedam putnika i kao takav idealan je za organizovane grupe ili cijelu porodicu. Bezbjedonosna oprema ovog auta sa tehnički naprednim sistemima učiniće da se osjećate sigurno i da u potpunosti uživate u putovanju.  

Motor za ovaj model je standardnih odlika za Mercedesova auta, s tim što je prilagođen za upotrebu u kombijima. Mjenjač sa pogonom na zadnje točkove doprinosi većoj sigurnosti i boljoj vuči na klizavim površinama. 

Snažan motor, moćne tehničke performanse, čvrsta i udobna sjedišta i unaprijeđeni navigacioni sistem, osnovne su karakteristike ovog auta zbog kojih će biti i vaš izbor ukoliko putujete u grupi ili želite dodatni komfor tokom putovanja. Neponovljivi kvalitet, bezbjednosni standardi i dizajn ono je što Mercedes Benz VITO TOURER 111 CDI stavlja ispred sličnih modela drugih proizvođača. Lakoća upravljanja i preglednost učiniće da uživate u svakom pređenom kilometru puta.  

 

 

Više o Mercedes Benz VITO TOURER 111 pogledajte na linku: https://www.montenegrocar.me/me/flota/  

Kontakt obrazac

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju