Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 07.09.2023.

Vozite brzo i efikasno s Skoda Fabiom. Iznajmite vozilo u Crnoj Gori!

Pripremite se za putovanje s našim potpuno novim modelom Škoda Fabia. Kao proslava stila, efikasnosti i inovacija, Škoda Fabia redefinira što znači voziti kompaktni automobil. Pod zastavom MontenegroCar, ponosni smo što vam možemo predstaviti vozačko iskustvo koje je i luksuzno i praktično.

Efikasnost Redefinirana: Škoda Fabia ima napredni 1,0-litreni turbo motor dizajniran da pruži uzbuđujuće iskustvo vožnje. Bilo da se krećete gradskim ulicama ili autoputem, ovaj motor osigurava dinamičnu i angažiranu vožnju.

Pametna Tehnologija, Intuitivno i Efikasno: Uđite u Škodu Fabiu i dočekat će vas enterijer koji je i elegantan i funkcionalan. Infotainment sistem nudi korisnički prijateljsko sučelje osjetljivo na dodir, savršeno integrirajući vaš smartphone preko Apple CarPlay i Android Auto. S dostupnim funkcijama poput adaptivnog tempomata i automatskog kočenja u nuždi, Fabia čuva vas i vaše putnike sigurnima na cesti, čineći svako putovanje bez stresa.

Kompaktna Ali Prostrana: Nemojte se dati zavarati njenim kompaktnim izgledom; Škoda Fabia je dizajnirana da vas iznenadi svojom prostranošću. S pažljivo osmišljenim rasporedom unutrašnjosti i obiljem prostora za noge, vi i vaši putnici možete putovati u udobnosti bez osjećaja skučenosti. Svestrani prostor za prtljagu osigurava da možete smjestiti sve što vam je potrebno za vašu sljedeću avanturu, bilo da je to vikend izlet ili vaše svakodnevne potrepštine.

Jesenji Popust: Vaša Ulaznica za Izvanrednu Vrijednost: Dok jesensko lišće pada, tako padaju i cijene nove Škoda Fabie. Uzbuđeni smo što možemo ponuditi ekskluzivni Jesenski Popust za ograničeno vrijeme. Sada možete uživati u vozačkim užicima Škoda Fabie po nevjerojatnoj cijeni.

Zaključno, nova Škoda Fabia je svjedočanstvo posvećenosti MontenegroCar-a isporuci vozila koja se ističu u svakom aspektu vožnje. Iskoristite priliku da posjedujete ovaj izuzetni automobil po nenadmašnoj vrijednosti. Prihvatite cestu ispred sebe s novom Škodom Fabiom.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju