Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 14.12.2023.

Zimska Ponuda na Dugoročni Najam | Renault Kadjar

Dok Crna Gora oblači svoj zimski plašt, zemlja se pretvara u prekrasne snijegom pokrivene vrhove, guste šume i kristalna jezera. Ove sezone vas MontenegroCar poziva da doživite čari Crne Gore iz luksuzne udobnosti Renault Kadjar-a. Izrađen da osvoji teške terene, Kadjar obećava fantastično putovanje u samo srce Crne Gore.

Renault Kadjar

Osvojite zimsku Crnu Goru s Renault Kadjarom

Kada Crna Gora obuče svoj zimski plašt, pretvarajući se u bajkovite snijegom pokrivene vrhove, guste šume i kristalna jezera, Renault Kadjar iz MontenegroCar-a čeka da vas odvede u srcu ove čarolije. Napravljen za one koji traže avanturu, Kadjar je vaš ključ za otključavanje zimskih blaga Crne Gore.

Tehničke Prednosti Kadjar-a

S Renault Kadjarom, koji se može pohvaliti naprednim pogonom na sve točkove i izvanrednim razmakom od zemlje, elegantno se suočite s najtežim zimskim elementima. Njegov robustan dizajn savršen je za izazovne planine Crne Gore.

Luksuz i Komfor

U unutrašnjosti, Kadjar spaja sofisticiranost s funkcionalnošću. Prostran enterijer pruža obilje prostora kako za putnike, tako i za sve vaše zimske potrebe. Sjedišta s grijanjem, dinamična kontrola klime i napredni infotainment sistem čine svako putovanje zabavnim i udobnim.

Sigurnost na Prvom Mjestu

Sigurnost je ključna, posebno zimi. Kadjar nudi vrhunsku sigurnosnu opremu, uključujući adaptivni tempomat, upozorenje o napuštanju trake i vazdušne jastuke, osiguravajući miran um dok istražujete snježne puteve Crne Gore.

Posebna Zimska Ponuda

MontenegroCar nudi ekskluzivnu prazničku ponudu za Renault Kadjar, uključujući atraktivne cijene, fleksibilne uslove najma i obećanje kvaliteta. Svaki najam uključuje zimsku opremu: zimske gume i, po potrebi, lance za snijeg. Rezervišite Renault Kadjar-a već danas i iskusite zimske čari Crne Gore.

Kontakt obrazac

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju