Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 21.06.2024.

Škoda Fabia: Udobnost na crnogorskim putevima

Efikasnost Redefinirana: Škoda Fabia ima napredni 1,0-litreni turbo motor dizajniran da pruži uzbuđujuće iskustvo vožnje. Bilo da se krećete gradskim ulicama ili autoputem, ovaj motor osigurava dinamičnu i angažiranu vožnju.

Pametna Tehnologija, Intuitivno i Efikasno: Uđite u Škodu Fabiu i dočekaće vas enterijer koji je i elegantan i funkcionalan. Infotainment sistem nudi korisnički prijateljsko sučelje osjetljivo na dodir, savršeno integrišući vaš smartphone preko Apple CarPlay i Android Auto. S dostupnim funkcijama poput adaptivnog tempomata i automatskog kočenja u nuždi, Fabia čuva vas i vaše putnike sigurnima na cesti, čineći svako putovanje bez stresa.

Kompaktna Ali Prostrana: Nemojte se dati zavarati njenim kompaktnim izgledom; Škoda Fabia je dizajnirana da vas iznenadi svojom prostranošću. S pažljivo osmišljenim rasporedom unutrašnjosti i obiljem prostora za noge, vi i vaši putnici možete putovati u udobnosti bez osjećaja skučenosti. Svestrani prostor za prtljagu osigurava da možete smjestiti sve što vam je potrebno za vašu sljedeću avanturu, bilo da je to vikend izlet ili vaše svakodnevne potrepštine.

Ljetnja Ponuda: Uzbuđeni smo što vam možemo ponuditi ekskluzivni ljetnji popust, te sada možete uživati u vozačkim užicima Škoda Fabie po nevjerojatnoj cijeni:

  • €58/dnevno u junu
  • €65/ dnevno u julu
  • €68/ dnevno u avgustu
  • €42/ dnevno u septembru

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju