Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 22.09.2023.

Iznajmite Dacia Duster I ukrotite Crnogorske planine.

Predstavljamo Dacia Duster – idealno vozilo za zimsku avanturu u Crnoj Gori. MontenegroCar predstavlja ekskluzivnu zimsku ponudu na dugoročno iznajmljivanje vozila, i ona podrazumijeva svestranog i moćnog Dacia Duster.-a Svojim robusnim dizajnom, snažnim performansama i karakteristikama koje ga čine savršenim za zimu, Dacia Duster je idealno vozilo za istraživanje Crne Gore tokom zimskog perioda.

Suočite se sa zimskim nepogodama sa samopouzdanjem

Zimski pejzaži Crne Gore su nezaboravan prizor, a Dacia Duster je savršeno vozilo za njihovo osvajanje. Opremljen pogonom na sve točkove i visokim razmakom od tla, ovaj SUV bez napora upravlja snježnim i ledenim putevima, osiguravajući vam samopouzdanje da se upustite u srce crnogorske čudesne zemlje, čak i tokom zime.

Udoban i prostran

Zakoračite u Dacia Duster i pronaći ćete prostranu i udobnu kabinu koja je savršena za zimska putovanja. Uz dovoljno prostora za putnike i prtljag, možete ponijeti svu svoju zimsku opremu bez žrtvovanja udobnosti. Sjedišta sa grijanjem i klima vam pružaju udobnost, dok intuitivni infotainment sistem nudi dodatni nivo komfora tokom zimskih avantura.

Sigurnost i pouzdanost

Sigurnost je glavni prioritet kada krećete u zimske avanture, a Dacia Duster je garantuje. S funkcijama kao što su protublokirajuće kočnice, kontrola proklizavanja i višestruki vazdušni jastuci, bićete bezbrižni znajući da ste dobro zaštićeni. Osim toga, pouzdane performanse Dacia Dustera osiguravaju vam da se lako krećete po crnogorskim zimskim putevima, što ga čini odličnim izborom za vašu zimsku avanturu.

Ekskluzivna ponuda MontenegroCara

Istražite crnogorske zimske pejzaže kao nikada prije uz Dacia Duster, uz ekskluzivnu zimsku ponudu kompanije MontenegroCar. Pružamo konkurentne cijene i fleksibilne periode iznajmljivanja, što vam omogućava da uživate u ovom kvalitetnom terencu tokom cijelog zimskog boravka u Crnoj Gori.

Ne propustite priliku da iskusite zimske čari Crne Gore sa stilom i sigurnošću uz Dacia Duster. Naša ponuda za dugoročni najam podrazumijeva i svu dodatnu opremu, vrhunske zimske gume i, po potrebi, lance za snijeg. Ponuda pokriva svu osnovnu zimsku opremu. Kontaktirajte nas i pošaljite upit kako biste dobili ekskluzivnu ponudu prilagođenu vašim potrebama. Rezervišite svoj dugoročni zimski najam već danas sa MontenegroCar-om i krenite u nezaboravnu zimsku avanturu.

Kontakt obrazac

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju