Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 17.11.2023.

Luštica Bay: Dragulj crnogorske obale

Na ulazu u Bokokotorski zaliv, zagrljen Jadranskim morem, Luštica Bay nije samo destinacija, već životni stil. Mediteranska klima ovdje nudi posjetiocima cjelogodišnje utočište koje balansira opuštanje i avanturu. Započnite svoje putovanje sa udobnim i praktičnim vozilom, iznajmljivanjem automobila iz Montenegrocara i istražite sve što ova prekrasno priobalno naselje ima da ponudi.

 

Ima li boljeg načina da istražite ovaj prelijepi kvart i mjesta koja ga okružuju nego iz udobnosti jednog od luksuznih vozila iz naše flote? Od elegantne Mercedes S klase do prostranog Mercedes Viano i moćne Mercedes G klase, naša flota zadovoljava sve želje i svrhe, osiguravajući da vaše putovanje u Luštica Bay-u bude elegantno i udobno. Ali mi nudimo više od same usluge iznajmljivanja automobila; smatrajte nas svojim ulazom u elitne atrakcije Crne Gore, nudeći preporuke za obogaćivanje vašeg putovanja kroz našu zemlju.

Najbolji Restorani u Luštica Bay-u

 

Zaliv se ističe po njegovoj kulinarskoj sceni. U srcu ovog gastronomskog raja je Ribarsko Selo, lokal koji morate posjetiti i koji nudi više od samog obroka. Ambijent kompleksa, sa svojim idiličnim prostorom za kupanje i sunčanje, nadopunjuje fino gastronomsko iskustvo. Nakon ukusnog obroka, ljubitelji kafe i oni koji su skloni slatkim poslasticama mogu zaviriti u opširan repertoar restorana. Zamislite ovo: kremasti espresso, ili možda pjenušavi kapućino, pijuckan dok gledate na Jadransko more, jahte koje se ljuljaju na svjetlucavim vodama - ovo je tipično jutro u Luštica Bay-u.

Kada sunce počne padati, krenite prema restoranu The Spot koji obećava nezaboravno iskustvo. Prelazeći sa suncem obasjanog šetališta marine na rustikalni šarm njenog enterijera, The Spot pruža zadovoljstvo jelovnikom bogatim začinskim biljem lokalnog porijekla i kreativnom miksologijom. Uljepšajte svoje veče kolekcijom regionalnih vina ili posebno odabranim međunarodnim alkoholnim pićima, osiguravajući da svaki trenutak u Luštica Bay-u bude vrijedan lijepih uspomene. Spoj lijepog pogleda, osvježavajućeg povjetarca i ukusne hrane vas čeka.

Smješten na terasi izrezbarenoj na litici, The Rok Beach Bar and Lounge je vrhunski primorski restoran koji servira azijsku kuhinju, i koji je prepoznatljiv po svom sušiju. Dok se Jadransko more pruža pred vama, opustite se uz raznovrsne koktele i rashlađena vina u ovom rustikalnom, ali rafiniranom utočištu, savršenom za snimanje zalaska sunca ili uživanje u okupljanjima pod mjesečinom.

Kiki 's u Luštica Bay-u se brzo uzdigao kao kulinarski svjetionik regije, oduševljavajući svojim spojem mediteranskog stila i crnogorskog gostoprimstva. Za kormilom restorana je živahna Federica Scolari - „Kiki”- čija strast za italijanskom gastronomijom i toplim interakcijama s gostima čini svaki obrok posebnom gozbom.

Smještaj

Što se tiče smještaja, zaliv je dizajniran da vas ubaci u udobnost i stil crnogorskog življenja, nudeći niz sofisticiranih opcija od elegantnih apartmana do luksuznih privatnih vila.

Između mirnih mora i visokih vrhova, Chedi Luštica Bay je oličenje luksuza na crnogorskom primorju, nudeći gostima niz izuzetnih soba i apartmana sa 5 zvjezdica, zajedno sa vrhunskim restoranima i sadržajima za slobodno vrijeme. Sa svojom privatnom plažom, raskošnim spa centrom i panoramskim bazenima, ovaj prestižni hotel obećava raskošan boravak, umotan u toplinu crnogorskog gostoprimstva.

Prigrlite šarm obale u apartmanima Luštica Bay-a, od studio apartmana do prostranih trosobnih apartmana, gdje se moderni sadržaji susreću sa spokojem života na moru. Svaka soba ili apartman su udobna utočišta sa zadivljujućim pogledom na more, dizajnirani za kratke eskapade i produžene boravke, smještajući vas u srce prirodne ljepote Crne Gore koja oduzima dah i na samo korak je od drugih obližnjih atrakcija.

U blizini obale zaliva se nalazi hotel na ostrvu - Mamula Island Hotel. Ovo unikatno ostrvo je pretvoreno u utočište gdje je svaki element pažljivo obnovljen i odiše gostoprimstvom, pozivajući vas da zaronite u luksuz.

Plava špilja

Za one avanturističkog duha, čeka vas Plava Špilja. Dostupno samo brodom, ovo prirodno čudo zadivljuje posjetioce svojom blistavom vodom i reljefom. To je raj za fotografe i užitak za ljubitelje prirode. Plivajte u blistavo plavoj vodi ili se jednostavno divite - svaki kutak špilje nudi novu perspektivu na njenu ljepotu.

Spoj kulturnog naslijeđa i luksuza

Osim hrane i prirodnih ljepota, Luštički zaliv je kulturno žarište. Tradicionalna mediteranska arhitektura koja inspiriše svoje kvartove besprijekorno se stapa sa savremenim udobnostima: prodavnice, restorani i sportski sadržaj. Od stanova do vila, rezidencije u zalivu Luštica odražavaju šarm i eleganciju regije, čineći je kosmopolitskom zajednicom koja je jednako gostoljubiva i raznolika.

Pristupačnost

Na pogodnoj lokaciji na kratkoj udaljenosti od tri međunarodna aerodroma, Luštica Bay služi kao kapija za istraživanje bujnih nacionalnih parkova Crne Gore i lokacija svjetske baštine UNESCO-a. Bilo da se istražujete drevne maslinike ili tražite luksuzni smještaj, iznajmljivanje automobila iz Montenegrocara će vam osigurati slobodu da planirate putovanje vlastitim tempom.

Bilo da ste u potrazi za mirom ili žudite za avanturom, Luštica nudi utočište koje zadovoljava svaki hir. Neka Montenegrocar bude vaš pouzdani partner u istraživanju,  nudeći slobodu da pređete pejzaže Crne Gore koji oduzimaju dah, od spokojnog Luštica Bay-a i dalje.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju