Plaža Miločer

Budva

Perast

Boka Kotorska
Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November

Specijalna ponuda

Zašto birate nas?

Prvi put dolazite u Crnu Goru?

Ne poznajete lokalne puteve? Pitate se koji restoran da odaberete u nepoznatom gradu? Potreban vam je predlog šta da posjetite u Crnoj Gori? Želite da doživite posebna adrenalinska iskustva? Potreban vam je smještaj? Pozovite nas. Na raspolaganju smo vam u svakom trenutku.

Kontaktirajte nas
tourist service

Auto mi je bilo na servisu i hitno mi je bila potrebna zamjena. Bila sam u velikoj žurbi pa sam pozvala Korisnički servis. Kako vozim isključivo automatik mislila sam da neću lako pronaći novo vozilo. Međutim, sjajna ekipa iz Montenegrocar-a je uradila odličan posao i obezbijedila mi auto u roku od sat vremena. Toyota Yaris 1.5 automatik uvijek će biti moj izbor, a Montenegrocar redovno preporučim saradnicima i prijateljima.

Jovana Stanković

Jovana Stanković

Web Developer, Podgorica

Vrlo često zbog posla boravim u Crnoj Gori. Od kada sam prije 5 godina prvi put iznajmio auto kod Montenegrocar agencije, moj su jedini izbor. Jer dobijem svaki put ono što platim – auto u besprekornom stanju. Hvala i vidimo se uskoro!

Nikola Trifunović

Nikola Trifunović

Predstavnik prodaje, Sarajevo

Ekipa iz Montenegrocara je profesionalna, ljubazna i efikasna. Zbog obaveza koje sam imao, nisam bio u mogućnosti da podignem auto pa ga je Srđa dostavio na moju adresu. Pohvale za cijelu ekipu, a naročito za Srđana!

Ivan Jovović

Ivan Jovović

Preduzetnik, Podgorica

Super ste! Kada sam po prvi put u životu htjela da iznajmim auto, prijatelj mi je proporučio Montenegrocar. Jako sam zadovoljna nivoom usluge , strpljivim i ljubaznim odgovorima na pitanja kojima sam ih bombardovala. Od tada je Montenegrocar moj izbor!

Nikolina Jovanović

Nikolina Jovanović

Office Manager, Nikšić

Imam vrlo pozitivno iskustvo iznajmljivanja Škode Superb na dva mjeseca. Automobil sam preuzela u besprekornom stanju, čist i punog rezervoara. Srđan je jako profesionalan i strpljiv i sve vrijeme je bio na usluzi. Kada sam vratila auto shvatila sam da sam zaboravila iPhone, međutim Srđan me je odmah pozvao i vratio telefon. Ovo je moje najbolje iskustvo sa nekom rent-a-car kompanijom i sigurno se vidimo opet.

Milica Andrejević

Milica Andrejević

Prevodilac, Bar

Sa agencijom Montenegrocar sarađujem duže od 10 godina. Imam apartmane na primorju i svojim gostima redovno pomažem da rentiraju auto kod Montenegrocara. Gostima se sviđa što su auta potpuno nova, kao što je Mazda CX-3. Nju najčešće i iznajmljuju. Montenegrocar nudi odličnu uslugu, kad god sam pozvao, a bilo je i poziva u kasne sate, Stanko je uvijek izlazio u susret i pomagao. Puno pozdrava za cijelu ekipu!

Matija Nikolić

Matija Nikolić

Preduzetnik, Budva

Svake godine dolazim sa porodicom na letovanje u Crnu Goru. Put je dug, pa dolazimo avionom, i na primorju iznajmimo automobil. Mi uvek koristimo Montenegrocar jer uvek dobijemo najbolje za svoj novac: sigurno i besprekorno održavano auto. Tražim i dodatnu opremu - WI-FI, GPS, pa dečija sedišta raznih veličina tokom godina i sve to dobijem od Montenegrocara. Sve što mi treba, oni obezbede. Pozdravljam celi tim, vidimo se uskoro!

Milica Topalović

Milica Topalović

CEO, Beograd

Prije mjesec dana probala sam opciju rentiranja auta preko sajta: Montenegrocar.me i prijatno sam se iznenadila! Sami postupak je jednostavan, auto su dovezli na adresu koju sam tražila. Meni je to sjajno,a da ne pominjem koliko vremena mi je uštedjelo! Moram posebno da pohvalim Stanka, koji mi je bio dostupan i na usluzi sve vrijeme.

Ana Malović

Ana Malović

Stomatolog, Podgorica

Najčešće postavljena pitanja

Da bismo vam olakšali proces rentiranja automobila, na jednom mjestu objedinili smo najvažnija pitanja i odgovore

Podrška za transfere

FAQ Transfers desc Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Minus, mollitia?

Dugoročni najam

Izaberite auto po svojoj mjeri, po posebnoj ponudi i vrhunskoj cijeni i dobićete najbolje za svoj novac!

  • flexibility Efikasnost
  • efficiency Pouzdanost
  • reliability Fleksibilnost

Upoznajte se sa prednostima Dugoročnog najma i pošaljite upit već danas!

Ponuda

Kontakt

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju