16.02.2021.

Rad sa nama

Nadamo se da ste dobro i puni optimizma pred ljetnju sezonu 2021. godine! Nakon prošlogodišnje tmurne sezone, konačno imamo razloga da se radujemo novim počecima i novom ljetu! Rezervacije su krenule! Sve više turista je zainteresovano za Crnu Goru pa se nadamo da će i vaši kapaciteti biti popunjeni.

Rent-a-car agencija Montenegro Car, koja posluje u sklopu agencije Montenegro Tourist Service baštini iskustvo dugo preko jedne decenije. Znamo koliko je važno da njegujemo svi zajedno odnose sa vašim i našim gostima kojima želimo da se zajednički predstavimo kao domaćini koji u svakom trenutku imaju rješenje i za najzahtjevnije želje. Desetine hiljada zadovoljnih klijenata svjedoče da smo provjeren i siguran partner koji može da predvidi svaku situaciju i riješi i ono što je naizgled nemoguće.

Pažljivo smo istraživali potrebe i želje turista koji dolaze u Crnu Goru pa je kao rezultat našeg rada nastala potpuno nova flota od 50 automobila pouzdanih svjetskih proizvođača – Mazda i Ford, a nudimo vam i izvanredne automobile marki Mercedes, Toyota, Škoda, Volkswagen, Seat, Peugeot, Fiat, Chevrolet.

Ako Vaši gosti dolaze na aerodrom u Podgorici, Tivtu ili čak Dubrovniku, a Vi ne možete da pođete za njih ili prosto ne želite da gubite vrijeme u sabraćaju, mi ćemo sa zadovoljstvom preuzeti taj transfer. Naši iskusni šoferi će dočekati goste u blistavo čistim automobilima, na željenoj adresi i poželjeti im dobrodošlicu na nekom od više svjetskih jezika. A nudimo još više od toga! Radimo preko 200 različitih jednodnevnih izleta ili višednevnih tura po Crnoj Gori i regionu!

Sa nama dobijate sve na jednom mjestu! A ako uz sve ove kvalitete dobijete i mogućnost za značajno uvećanje zarade, onda je saradnja sa nama najbolje rješenje!

Saradnja sa nama funkcioniše vrlo jednostavno!

Dovoljno je da svakom gostu ponudite mogućnost da iznajmi automobil kod agencije Montenegro Car i za svaku uspješno izvršenu rezervaciju, transfer, ili druge usluge kao što su izleti i ture dobijate do 10% od realizovane rezervacije.

Postoji nekoliko načina za to – a Vi izaberite onaj koji Vama najviše odgovara: 

Vi samostalno rezervišete automobil za svoje goste preko našeg web sajta Montenegro Car– naravno, od nas ćete dobiti detaljno napisano uputstvo sa vizuelnim prikazom svih koraka za rezervaciju preko web sajta;

Postavite našu ponudu na svoj web sajt (naravno, ukoliko ga imate) preko kojeg će vaši gosti samostalno da prave rezervacije, a odgovarajući softver u pozadini bilježi te goste kao Vaše;

U saradnji sa našim prodajnim timom svojim gostima date promo vaučer ili kōd sa popustom koji će iskoristiti ako samostalno da rezervišu automobile preko našeg web sajta Montenegro Car ako želite možete i da nas posjetite u našim poslovnicama u Podgorici, Budvi, Hereceg Novom i Kotoru i u neposrednoj saradnji sa našim prodajnim timom rezervišete željeni automobil za svoje goste, ili da nas pozovete telefonom.

Nakon potvrde rezervacije možete da obavijestite gosta putem e-maila da naši agenti preuzimaju komunikaciju (ne brinite, ne morate da gubite vrijeme sastavljajući e-mail, mi ćemo pripremiti detaljna uputstva za goste u Vaše ime). Oni obračunavaju iznos Vaše provizije ako dođe do rezervacije i izvještavaju Vas o tome u personalizovanom nedjeljnom izvještaju. 

Naša ponuda automobila

Turistima koji se opredijele za aktivni odmor, posjetu drugim krajevima Crne Gore, uzbudljive off-road ture, nudimo Toyota LAND CRUISER 3.0D - 4D, moćnog saveznika za osvajanje i najnepristupačnijih predjela …
Onima koji sanjaju o potpunom predavanju čarima sunca, mora, pijeska i plaže, stavljamo na raspolaganje male, ekonomične automobile, Volkswagen Polo, Chevrolet Aveo, Seat Ibiza, Toyota Yaris, i sl, koji će ih vjerno prevesti do svakog kutka crnogorske obale, jezera, planine... Mercedes Vito Tourer 111 CDI sa 8 sjedišta i Škoda Superb savršen su izbor za transfere! Za VIP goste imamo luksuzni Mercedes E-klase!

Ne zaboravljamo ni Vašu potrebu da znate u svakom trenutku finansijske benefite saradnje sa nama. Naglašavamo da ćete preko našeg prodajnog tima dobijati nedjeljne izvještaje sa detaljnim podacima o ostvarenoj zaradi i broju rezervisanih automobile (njihov model, period iznajmljivanja i dr.)

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »