16.02.2021.

Politika privatnosti

Lični podaci koje korisnici obezbjeđuju direktno nama

Možemo prikupljati lične podatke korisnika na različite načine. Na primjer, prilikom posjete sajtu, popunjavanja kontakt ili booking formulara, kao i preko društvenih mreža.

Korisnicima se mogu tražiti ime, prezime, adresa, grada, datum rođenja i e-mail adresa. Prilikom izbora usluge korisnicima se može tražiti i broj telefona zarad postizanja lakše komunikacije.

Takođe, svako može posjetiti sajt bez ostavljanja bilo kakvih podataka.

Podaci koji nisu lične prirode i odnose se na korišćenje naših usluga

Prikupljamo ne-lične podatke korisnika u trenutku posjete i interakcije sa sajtom. Ti podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o operativnom sistemu, internet provajderu i druge slične informacije.

Korišćenje i zaštita podataka koje prikupljamo

Lične i ne-lične informacije o korisnicima koristimo za: registrovanje korisnika za određenu uslugu, realizaciju usluge, razumjevanje načina na koje korisnici koriste naše usluge i sajt, kako bismo ih poboljšali i unaprijedili.

Mi ne prodajemo, ne iznajmljujemo, ne dijelimo i ne pokazujemo lične podatke korisnika trećim stranama. Pri tom, ozbiljno shvatamo zaštitu podataka i ulažemo veliki napor da informacije koje dobijemo od svakog korisnika budu maksimalno zaštićene i sigurno čuvane.

Svaki korisnik ima pravo da zahjteva detalje o informacijama koje prikupljamo o njemu i da traži od nas da ispravimo eventualne greške u tim informacijama, ili da traži njihovo brisanje iz baze podataka.

Kolačići, pikseli, dodaci za društvene mreže

Ovaj sajt, kao i gotovo svi drugi profesionalni sajtovi, koristi kolačiće, piksele i dodatke za društvene mreže.

Kolačići su male datoteke u kojima se čuvaju informacije o računaru, mobilnom telefonu ili drugom uređaju, u cilju poboljšanja onlajn iskustva korisnika. Upotreba kolačića može se regulisati u podešavanjima na pretraživaču. Treba znati da će deaktivacija kolačića uticati na funkcionalnost ovog sajta i mnogih drugih sajtova.

Kolačići performansi koje obezbeđuje Google Analitics omogućavaju nam da analiziramo kvalitet sajta, kao i da otkrijemo greške.

Tako možemo da vidimo da li su korisnici posetili našu web prezentaciju ranije, kojim stranicama posetioci najčešće pristupaju i koliko vremena provode na svakoj stranici i tako nam pokazuju koji su delovi sajta najpopularniji.

Koristimo Google oznake za ponovno oglašavanje koji nam omogućavaju da korisnicima prikazujemo oglase, a na osnovu njihovog prethodonog iskazanog interesovanja za određene usluge na našoj web prezentaciji.

Takođe koristimo tehnologiju zvanu pikseli (Facebook, Google), koja prenosi informacije sa uređaja na server.

Pikseli mogu da budu ugrađeni u sadržaj, video zapise i e-poruke i mogu da dozvole serveru da čita određene tipove informacija sa uređaja, da sazna kada ste pogledali određeni sadržaj ili određenu e-poruku, da utvrdi vrijeme i datum kada ste pogledali piksel, kao i IP adresu uređaja.

Koristimo piksele u različite svrhe, da bismo analizirali korišćenje naših usluga i (u kombinaciji sa kolačićima) da bismo obezbedili sadržaj i reklame koje su za korisnike najrelevantniji.

Na ovom sajtu, takođe, koristimo dugmiće i/ili plaginove za društvene mreže koji omogućavaju korisnicima da se povežu sa svojim nalozima na razne načine.

Promjene u politici privatnosti

Imamo diskreciono pravo da ažuriramo ovu politiku privatnosti u bilo koje vrijeme. Zato preporučujemo korisnicima da s vremena na vrijeme provjere ovu stranicu kako bi ostali informisani.

Korišćenjem ovog sajta korisnici prihvataju ovu politiku privatnosti i sve moguće njene izmjene.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju