Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
21.06.2023.

Rent a Car Nikšic - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Nikšicu

Rent a car Nikšić, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Nikšiću

Rent a Car Nikšić - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Nikšiću. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Nikšiću, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

Ponosno nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog transfera ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Nikšiću

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase u Nikšiću

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase u Nikšiću

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase u Nikšiću

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za bilo koju priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

 

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno servisirana, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non-stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Nikšić- Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Nikšić. Udaljenost između Nikšića i Dubrovnika je 99,5 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Nikšića do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 121 km. Nudimo transfer na relaciji Nikšić – Tivat 108,6 kilometara, Nikšić – Podgorica 53,1 km, Nikšić – Tirana 213 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Nikšiću

Nikšić je drugi grad po broju stanovnika u Crnoj Gori, a broji ih 80 000. Nikšić je najveća opština u Crnoj Gori, a po površini najveća naseljena opština u bivšoj Jugoslaviji. Nikšić je takođe privredni, industrijski i kulturni centar Crne Gore.

Informacije o Nikšiću

Opština Nikšić obuhvata centralni  i zapadni dio Crne Gore sa površinom od 2.065 km² , što ga čini, po površini, najvećom opštinom u Crnoj Gori sa 14,95% njene teritorije. Nalazi se na nadmorskoj visini od 630 m. Geografske kordinate su mu 180 57′ 28″ igd I 420 46′ 29″ sgš. Graniči se sa šest crnogorskih opština: Kotor, Cetinje, Danilovgrad, Kolašin, Šavnik i  Plužine. Na zapadu je granica sa Bosnom i Hercegovinom. Stanovništvo Nikšića čini oko 12% ukupne populacije  Crne Gore.

Šta vidjeti u Nikšiću

  • Manastir Ostrog
  • Crvena Stijena
  • Most na Moštanici
  • Carev most
  • Trebjesa

  

Aktivnosti u Nikšiću koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Mjesta u Nikšiću koja dodatno preporučujemo:

Riverside Maksimović  

Hotel Onogošt  

Eko park Blace  

TSK Krupac  

Propaganda bar  

Grad piva, čelika i dobrog duha na raskrsnici antičkih puteva

Nikšić se može pohvaliti titulom najveće opštine u bivšoj Jugoslaviji, sa ogromnim prirodnim potencijalom. Njegov povoljan geografski položaj, more i planine Crne Gore pruža kao na dlanu.

Nikšić se može pohvaliti  titulom najveće opštine u bivšoj Jugoslaviji, sa ogromnim prirodnim potencijalom. Nalazi se na nekih 50 minuta vožnje ka primorju ili veličanstvenom Durmitoru, za koji su drevni Rimljani govorili da nikada ,,ne spava''.

Ovo ime Nikšić nosi tek 300 godina, ali njegovo postojanje datira još iz antičkih vremena. Raskrsnica je puteva od vremena rimskih Anderbe, Anagastuma, a kasnije i Onogošta. To svoje obilježje zadržao je do danas. Naime, grad pod Trebjesom obuhvata centralni i zapadni dio Crne Gore. Na nadmorskoj visini od 630 m zauzima gotovo 15 odsto teritorije Crne Gore. Sa svim svojim karakteristikama predstavlja riznicu turizma u vidu prirodnih, društvenih i antropogenih resursa.

Sve se u Nikšiću sliva u uže gradsko jezgro, koje je prvi put u istoriji Crne Gore, uređeno po urbanističkim evropskim standardima. Glavni arhitekta ovog projekta je poznati Josip Šilović Slade. Ovaj Trogiranin je po nalogu knjaza Nikole, 17.marta 1883. godine uradio prvi regulacioni plan nove varoši na ruševinama drevnog Onogošta. Početak gradnje je u to vrijeme ,,privukao majstore iz raznih zemalja i krajeva, poput Boke Kotorske, Dalmacije, Hercegovine i Italije’’.

Danas, ovo srce grada, sa svojom okolinom privlači veliki broj turista iz svih djelova svijeta. Zahvaljujući bogatom kulturnom, noćnom životu i prepoznatljivom Nikšićkom pivu, međunarodnim festivalima. Takav je zahvaljujući ne samo srdačnosti žitelja, već i zaostavštini Vita Nikolića, Tina Ujevića, Živka Nikolića, Mirka Kovača, Bote Nikolića, Miloša Šobajića i drugih svjetskih, a naših stvaralaca.

Jedinstvena ambijentalna cjelina nikšićkog centra sadrži sve istorijsko – kulturne osobenosti. Posjete Sabornom hramu Svetog Vasilija Ostroškog, Dvorcu kralja Nikole, obližnjem Lapidarijumu, crkvi sv. Petra i Pavla, Bedemu ostaviće na sve posjetioce potpuni utisak I doživaljaj ovog grada.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Nikšić

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju