Rezervacija

 • Za dodatne informacije kontaktirajte naš Korisnički servis.

 • Ukoliko je vaše ime na ugovoru i ukoliko je plaćanje izvršeno vašom karticom, samo vi možete da preuzmete auto.

 • Možete da koristite drugu karticu na vaše ime. Ukoliko nemate drugu karticu, nećete biti u mogućnosti da preuzmete auto.

 • Korisnik može izmijeniti rezervaciju, bez naknade, pod uslovom da obavijesti najmodavca o toj namjeri najmanje 24h prije početka iznajmljivanja vozila.

 • Nije nužno da imate korisnički nalog da biste izvršili rezervaciju.

 • Non Show je na snazi i ako korisnik nije preuzeo vozilo u roku od jednog sata od rezervisanog vremena/datuma, osim ako postoji opravdano kašnjenje u putovanju i korisnik dostavi dokaz o istome.

 • * CDW (Collision Damage Waiver) je osiguranje od štete sa učešćem u šteti. Ne pokriva štete nastale u unutrašnjosti auta, oštećenje guma i točkova, oštećenje donjeg trapa, slomljen i/ ili izgubljen ključ, štete nastale usled korišćenja pogrešne vste goriva i štete koju ste nanijeli svjesno ili nepažnjom;

  * TP (Theft Protection) je osiguranje od krađe sa učešćem u šteti. Kupovina ovog osiguranja nije obavezna. Ne važi u slučaju kršenja osnovnih uslova najma, odnosno ukoliko je prilikom krađe auta, isto bilo otključano ili je ključ ostavljen u autu. U ovom slučaju, odgovorni ste za punu vrijednost ukradenog vozila.

  * CDW Plus (Collision Damage Waiver Plus). Kupovina ovog osiguranja nije obavezna. Uz CDW Plus djelimično pokrivate štetu nastalu u vozilu i smanjujete učešće u šteti. Visina osiguranja zavisi od kategorije auta i dužine najma

  * SCDW (Super Collision Damage Waiver) je kasko osiguranje. Kupovina ovog osiguranja nije obavezna. Uz SCDW, nema učešća u šteti ili krađi. Međutim, ukoliko štetu ne prijavite policiji, bićete odgovorni za pun iznos štete i krađe. Ne pokriva štete nastale u unutrašnjosti auta, oštećenje guma i točkova, oštećenje stakala i donjeg trapa, štete nastale usled korišćenja pogrešne vrste goriva, ukoliko izgubite ili slomite ključ i ukoliko ste štetu nanijeli svejsno ili nepažnjom;

  * WUG (Wheels Undercarriage and Glass protection). Kupovina ovog osiguranja nije obavezna a uz njega se oslobađate odgovornosti za štetu nastalu na staklima, točkovima, donjem trapu. Visina osiguranja zavisi od kategorije auta i dužine najma.

  * PAI (Personal Accident Insurance) podrazumijeva osiguranje u slučaju nezgode, povrede i smrti putnika ili vozača.