Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 17.11.2023.

Porto Montenegro – Centar luksuza Crne Gore

U MontenegroCar-u spajamo eleganciju Porto Montenegro-a sa našom flotom luksuznih vozila, osiguravajući savršeno putovanje. Od elegantnih kabrioleta do prostranih luksuznih modela, uključujući Mercedes E klase, V klase, Mercedes kabriolet i GLE, zadovoljavamo sve ukuse i potrebe. Pored udobnosti naših automobila, nudimo i ekskluzivne savjete za skrivena mjesta Porto Montenegro-a, uzdižući nas od iznajmljivanja automobila do vašeg ličnog vodiča za avanture u Crnoj Gori.

Kafe kultura u Porto Montenegro-u

Porto Montenegro nije samo luksuzna marina, već je i dom mnogih kafića, savršenih za one koji žele da se opuste ili nadoknade posao u stilu:

Crush Wine Station

Crush Wine Station je pravo utočište za enofile, smješteno na terasi sa panoramskim pogledom na veličanstvene jahte usidrene na pristaništu 1. Ovdje pokrovitelji mogu da uživaju u eklektičnom izboru vina, od lokalnih do svjetski poznatih brendova. Izbor je dostupan po čaši, obećavajući novu priču sa svakim sipanjem. Detaljne degustacije pružaju ljubiteljima priliku da prošire svoje ukuse i znanja o vinu. Aktuelne cijene potražite u meniju Crush Wine-a.

Buddha-Bar Beach

Inspirisan opuštenim kultnim plažama Goa i Ibica, Lounge Beach Bar na plaži Buda-Bar spaja bezbrižnost sa stilom. To je mjesto gdje glamur i užici koegzistiraju, nudeći utočište za ljubitelje sunca i za poznavaoce noćnog života.

Smješten oko infinity bazena, pogled se pruža preko mirnog Bokokotorskog zaliva, sa skulpturom „8 mogućnosti“ Jaume Plensa koja dodaje notu umjetničke sofisticiranosti. To je prikaz prirodne ljepote obogaćen ljudskom kreativnošću, idealno mjesto za stvaranje uspomena i savršenih snimaka.

Spaja život na plaži sa privlačnošću Mediterana. Kako dan odmiče, atmosfera se mijenja sa prvoklasnim di-džejevima koji podižu raspoloženje. Ovaj plažni bar nije samo mjesto za opuštanje; to je kulturno iskustvo koje prikazuje duh Crne Gore, nudeći mješavinu ukusa, muzike i panoramske ljepote. Sada otvoren za posjetioce, spreman je da postane glavna atrakcija.

Gurmanski užici u restoranima Porto Montenegro-a

Večera u Porto Montenegro-u je prava poslastica za čula, sa mnoštvom ukusa predstavljenih na svakom uglu. Dostupan je veliki broj raznovrsnih kuhinja:

Gallardo

Kao prvi među tradicionalnim stekhausima u regionu, Gallardo spaja eleganciju gastronomije sa tradicionalnim tehnikama pripreme bifteka. Uživajte u bogatim ukusima vrhunskog mesa koje obećava neuporedivo gastronomsko iskustvo.

Barquero

Doživite dušu Latinske Amerike u Barquero-u, gdje ukusi Meksika, Perua i Španije dolaze do izražaja. Od sočnih morskih plodova i ceviche-a do piletine i mesa u porodičnom stilu, svako jelo je proslava namijenjena dijeljenju. Poboljšajte svoj obrok izborom odabranih vina iz Latinske i Južne Amerike i specijaliteta.

China Ruijin Restoran

U China Ruijin restoranu tradicionalna kineska kuhinja se susrijeće sa savremenom elegancijom. Uživajte u autentičnim jelima smještenim uz morski pejzaž i u jedinstvenom šangajskom ambijentu. Vrhunska tradicionalna i internacionalna vina prate vaš obrok.

Al Posto Giusto

Al Posto Giusto, poznat kao „APG“, je dio Italije u Porto Montenegro-u. Uživajte u najboljoj tankoj i hrskavoj pici uz italijanske klasike od fokača do rižota. Kamena unutrašnjost i terasa na obali uokviruju prijatno mjesto za jelo bez obzira na godišnje doba, uz živu muziku koja dodaje šarm.

Luksuzni smještaji u Porto Montenegro-u

Kada je u pitanju smeštaj, Porto Montenegro nudi luksuz i raskoš. Može se pohvaliti nizom hotela i apartmana, od kojih svaki obećava boravak prepun udobnosti i ekstravagancije.

Hotel Regent predstavlja centar luksuza, sa sobama koje nude panoramske poglede na zaliv i uslugu zbog koje se svaki gost osjeća kao dio kraljevske porodice. Hotel nudi 175 elegantno uređenih soba, apartmana i penthausa u tri različita krila. Unutrašnji dekor je spoj nautičke topline, sa drvenim detaljima, raskošnim tkaninama i dizajnom primorskog okruženja. Veliki prozori uokviruju očaravajući pogled na zaliv, prožimajući svaki prostor prirodnim svijetlom i mirnim plavetnilom mora.

Svaki putnik može pronaći svoj idealan apartman u Porto Montenegro-u. Za parove, studio apartmani pružaju panoramski pogled i sve sadržaje u kompaktnom prostoru od 37m ². Porodice mogu da uživaju u našim opcijama sa dvije spavaće sobe, koje se prostiru na 150m² sa privatnim kupatilima i pristupom bazenu i teretani za stanare. Za one koji žele najviše u luksuzu i prostoru, penthausi površine 350 m² nude tri spavaće sobe, pogled na rivu koji oduzima dah i privatne bazene. Sve rezidencije imaju brzi WiFi i opremljene su detaljima kompanije The White Company iz Londona. Izaberite svoj idealan boravak i učinite svoju posjetu Tivtu nezaboravnom.

Puls Marine

Porto Montenegro Marina nije samo pristanište, već oličenje luksuza koje Tivat predstavlja. Sa kapacitetom od 450 vezova, opslužuje jahte dužine od 12 do 250 metara. Cijene vezova odražavaju vrhunsku uslugu i objekte koji se nude, sa cijenama koje odgovaraju kratkoročnim i dugoročnim boravcima. Marina je više od mjesta za pristajanje; to je zajednica koja nudi sve, od usluga nautičke podrške do elegantnih butika i prefinjenih restorana. To je prvi objekat u marini na svijetu sa platinastim rejtingom, koji nudi neuporedivu paletu usluga i sadržaja.

Marina se nadopunjuje sa Porto Montenegro Yacht Club-om, koji se može pohvaliti ekskluzivnim članskim programom prilagođenim pomorskim entuzijastima. Članovi mogu da biraju između bronzanih, srebrnih i zlatnih nivoa da bi uživali u nizu privilegija, uključujući popuste na objekte na kopnu i na vodi. Članstvo se proteže izvan azurnih voda, uključujući sadržaje za odmor, zdravlje, fitnes i zabavu. Uživajte u privilegovanom pristupu bazenu Yacht Club-a, sniženim cijenama za RYA kurseve i korišćenju jedrilica, uz dodatnu pogodnost besplatnog članstva u sportskom klubu.

Za one koje privlači sofisticirani stil života u marini, ponuda Yacht Club-a i najsavremeniji sadržaji marine predstavljaju vrhunac luksuza i usluge po mjeri. Bilo da pristajete u privremenu posjetu ili tražite trajniji vez, Porto Montenegro je prilagođen da premaši očekivanja globalne jedriličarske zajednice.

Flota MontenegroCar-a: Čeka vas vaš luksuzni prevoz

Vaša avantura u Crnoj Gori zaslužuje da počne sa stilom. U MontenegroCar-u vam ne predajemo samo ključeve vozila; otključavamo brojne mogućnosti. Uz naše vrhunske usluge i luksuzni vozni park, imate slobodu da vlastitim tempom otkrijete Porto Montenegro i ostatak zemlje i njena mnoga blaga. Obavezno pogledajte specijalne ponude MontenegroCar-a kako biste dobili najbolju moguću ponudu.

Montenegrocar-ova lokacija Meet&Greet u Porto Montenegro otvorena je non-stop.

Obratite nam se još danas da biste rezervisali vozilo i krenuli na putovanje. MontenegroCar je više od iznajmljivanja automobila; on je vaš partner u kreiranju nezaboravnih uspomena u Porto Montenegro-u i šire.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju