Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 17.11.2023.

Portonovi: Priobalni Raj Evrope

Dok krećete na putovanje do slavnog Portonovog, smještenog uz slikovitu crnogorsku obalu i srce Bokokotorskogzaliva, MontenegroCar uzdiže  vaše putovanje kako bi se uklopilo u sjaj vašeg odredišta. Naša flota, koji sadrži luksuzna vozila kao što su Mercedes E klasa, V klasa i svestrani Mercedes GLE, osigurava da se svakoj vašoj potrebi udovolji luksuzom i udobnošću dok istražujete ovaj dio raja. Portonovi, zajednica koja odiše avanturom i elegancijom, poziva vas da uronite u mir Bokokotorskog primorja i otkrijete divlju ljepotu ove UNESCO-ve Svjetske baštine.

Portonovi - Luksuzni Raj

Portonovi predstavlja besprijekornu fuziju prirodnih čuda i vrhunskog luksuza. Ovo je destinacija u kojoj se istorija, kultura i modernost elegantno prepliću, stvarajući jedinstven životni stil na jednoj od najspektakularnijih obala Evrope. S luksuznim apartmanima za iznajmljivanje, Portonovi je poziv da se prepustite raskošnom životu, bilo za vikend, sedmicu ili da udomite za sva vremena.

Na raskrsnici divlje ljepote i rafiniranog života, Portonovi nudi rezidencije za boravak, ali i mnogo više. Utjelovljuje samu suštinu crnogorskog šarma. Netaknute vode Jadrana, uokvirene visokim vrhovima, nude utočište u kojem je svaki trenutak otkrivenje, a život se osjeća inherentno bogatijim. To je mjesto gdje se vrijeme usporava, omogućavajući vam da uživate u svakom doživljaju, svakom pogledu koji oduzima dah, svakom spokojnom trenutku.

Uz smještaje koji su sinonim za luksuz, vrhunsku Portonovi marinu i prisustvo poznatog One&Only hotela, Portonovi nije lokacija kao i svaka druga - to je vaš portal za sve očaravajuće doživljaje koje Bokakotorska i njegova netaknuta zemljišta imaju na raspolaganju.

Portonovi - Najbolji Kafići

Svaki kafić ima svoj jedinstveni šarm, koji pruža niz doživljaja. Bilo da se želite opustiti ili raditi, ovi kafići pružaju savršenu atmosferu za to:

Maison du Monde Lounge Bar

Otkrijte oličenje opuštanja u Maison du Mondeu, gdje druželjubiva atmosfera dočekuje svakog gosta, čak i one koji traže ambijentalno radno okruženje. Smješten u mirnom kutku, ovaj lounge bar je spoj klasičnog uživanja uz živu muziku i asortiman pića, nargile i cigara. Duh dobrodošlice „Maison” - francuske riječi za dom - zaista utjelovljuje globalnu dušu gostoprimstva, pozivajući vas da se opustite kao u sopstvenoj kući.

GODO

Krenite na predivno italijansko putovanje sa GODO Piacere Italiano, utemeljen na strasti prema visokokvalitetnim kulinarskim kreacijama. Ovdje duh 'GODO' - u prevodu izraz 'osjećam zadovoljstvo' - odjekuje kroz kafić. To je idealno mjesto za one koji cijene mirno mjesto za uživanje u bogatstvu italijanskog espressa ili uživanje u izboru sladoleda i kolača. Ambijent, prožet italijanskom poletom, čini ga savršenim i za neformalne sastanke i za mirne samostalne radne sesije.

Koffein

Koffein spaja tradiciju sa modernošću, predstavljajući jedinstveno mjesto za ljubitelje kafe. Ovaj kafić se može pohvaliti izborom svježe pržene kafe, vrhunskim čajem i osvježavajućim sokovima. Sa svojom nagrađivanom opremom za bariste i obrazovanim osobljem, Koffeinovo okruženje je izvanredno. Unutrašnjost, spoj klasičnog i savremenog dizajna, zajedno s ambijentalnom muzikom, postavlja podjednako stimulativno okruženje za rad i opuštanje.

Caminetti

Caminetti nudi privlačan bijeg unutar raskošnog kompleksa One&Only Portonovi. Tu se evropska elegancija susreće s udobnošću „malih kamina” - ambijenta pogodnog za sve ukuse. Bilo da želite uživati u ležernom poslovnom sastanku uz azijske tapase ili tražiti udoban kutak za rad usred arome čajeva i francuskih kolača, Caminetti zadovoljava vaše potrebe. Prekrasni vidici i nježan žamor razgovora pružaju sjajnu pozadinu i za produktivnost i za opuštanje.

Radno vrijeme: 16:00 - 23:00

Portonovi - Najbolji restorani

Restorani u Portonovom su raznoliki i izuzetni, sa opširnim izborom koji obećava nezaboravno gastronomsko putovanje:

Restoran Konoba

Iskusite toplinu tradicionalne crnogorske kuhinje u Restoranu Konoba. Ovaj neobičan restoran nudi autentičan ukus lokalne kulinarske tradicije, ističući jednostavne, ali fascinantne ukuse po kojima je Crna Gora poznata. Rustikalni ambijent, opremljen kamenim zidovima i drvenim gredama, priprema jelovnik pun lokalnih sireva, suhomesnatih proizvoda i svježe pečenog hljeba. Morski plodovi i meso s roštilja, pripremljeni na otvorenom plamenu, ističu prirodne ukuse koji su se prenosili generacijama.

Restoran La Veranda

Restoran La Veranda nudi ugodan doživljaj objedovanja sa svojim ambijentom na otvorenom i panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv. Specijalizovan za italijansku kuhinju, jelovnik La Verande sadrži simfoniju ručno rađenih tjestenina, pizza na drva i niz antipasti koji prikazuju bogate italijanske ukuse. Gosti mogu uživati u opuštenom obroku na otvorenom dok uživaju u svježim, visokokvalitetnim sastojcima koji čine italijansku hranu omiljenom širom svijeta.

Restoran Square

Smješten u luksuznom odmaralištu Portonovi, Square Restaurant je poznat po svojoj fuziji bliskoistočne i mediteranske kuhinje. Stručnost kuvara Nikole Markotanovića vidljiva je u jedinstvenim ukusima koji krase jelovnik, od začinjenih jela od janjetine do izuzetnog falafela. Ovo mjesto s pet zvjezdica obećava nezaboravno iskustvo objedovanja, pružajući atmosferu raskoši i jelovnik koji zadovoljava nepca.

Noa Restoran

Restoran Noa se ističe svojim avangardnim pristupom objedovanju, kombinujući inovativnu gastronomiju sa živahnom atmosferom. To nije samo mjesto za jelo, već i mjesto za zabavu koje nudi mješavinu uzbudljivih ukusa i vesele muzike. Meni u Noi je svjedočanstvo moderne fuzijske kuhinje, pružajući eklektičan izbor koji ima za cilj iznenaditi i zainteresovati sva čula.

Portonovi - Marina i Yacht Club

Portonovi Marina

Marina Portonovi nije samo pristanište, već i izraz luksuza i ekskluzivnosti. Dizajnirana da zadovolji elitu, ova marina nudi 238 vezova za jahte do 120 metara dužine, pružajući dovoljno prostora za neke od najveličanstvenijih plovila na svijetu. Sa svojim najsavremenijim objektima, svaka potreba se predviđa i zadovoljava sa daškom elegancije. Elegantna atmosfera upotpunjena je jedinstvenom arhitekturom koja odjekuje okolnim mediteranskim pejzažom, nudeći skladan spoj nautičke avanture i udobnosti doma.

Portonovi Yacht Club: Jedrenje sa Prestižom

U srcu živahne društvene scene marine se nalazi Portonovi Yacht Club koji se ponosi promovisanjem konkurentnog jedrenja i pružanjem neusporedivog društvenog iskustva. Klub se može pohvaliti veoma aktivnim kalendarom događaja, uključujući i prepoznatljivu Portonovsku regatu „Bokeška ostrva“, koja ne samo da testira vještine najzahtjevnijih mornara, već i slavi drugarstvo i duh mora. Portonovi Yacht Club je suštinsko okruženje za dijeljenje priča o moru, formiranje trajnih prijateljstava i stvaranje uspomena koje su ogromne i duboke kao more kojim plovimo.

One & Only Resort – Pregled luksuznog hotela

Hotel One&Only nudi bijeg u svijet luksuza i elegancije i najsjajniji je biser regije. Hotel je osmišljen da očara svojim spojem prirodnih ljepota i profinjene udobnosti, pružajući gostima ekskluzivno iskustvo na Boke.

One&Only smještaj: Gosti u One&Only Portonovi mogu uživati u nizu opcija smještaja:

Svaki prostor je osmišljen da stvori osjećaj mira i privatnosti, sa enterijerima koji odražavaju kulturno naslijeđe Crne Gore spojeno sa savremenim luksuzom.

Restorani:

Kulinarske delicije su sastavni dio One&Only doživljaja. Hotel sadrži kolekciju restorana koje vode svjetski poznati kuvari. Od lokalnih morskih specijaliteta do međunarodnih gurmanskih jela, kulinarski doživljaji su raznoliki i izvrsni. Željeli bismo istaknuti sljedeće restorane:

Sabia je mjesto gdje živopisne ukuse Italije i suštinu Sardinije oživljava kulinarsko umijeće kuvara Alessandra Mordinija. U Sabiji je svako jelo svjedočanstvo bogate tapiserije italijanske gastronomije, isprepletene modernim tehnikama koje iznenađuju i oduševljavaju. U Sabiji se ne radi samo o hrani, već i o ambijentu. Večerajte na otvorenom uz živu muziku koja podiže atmosferu uz predivne prizore očaravajuće crnogorske obale. Restoran nudi divne ukuse Italije i osvježava svoj meni svakog proljeća. Obiman vinski podrum, koji se može pohvaliti sa preko 300 etiketa, nudi savršenog partnera svakom obroku.

Tapasake je destinacija koje predstavlja srce One&Only hotela. To je mjesto gdje se panoramski pogled na zaliv i Jadran beskrajno proteže, postavljajući spektakularnu scenu za izvanredno gastronomsko iskustvo. Ovdje se gosti prepuštaju besprijekornom spoju japansko-peruanske kuhinje, ukusnom svjedočanstvu posvećenosti hotela da pruži dašak avangarde. Ambijent u Tapasakeu nije ništa manje od uzbudljivog, sa svojim elegantnim načinom života i eklektičnom miksologijom.

Wellness i spa:

One&Only Portonovi redefiniše wellness svojim ekskluzivnim Chenot Espace-om, nudeći prilagođena zdravstvena putovanja putem Chenot metode. Gosti uživaju u prilagođenim tretmanima, od detoksikacije i ishrane do fitness i spa terapija, usmjerenih na poboljšanje vitalnosti. Ovdje je wellness personalizovano iskustvo koje gostima osigurava ne samo osvježenje, već i znanje za kontinuirano zdravlje i svjesnost.

Pogledajte Chenot Espace cjenovnik za trenutne ponude i cijene.

Planiranje vaše posjete Portonovom sa MontenegroCar-om

Svojim prekrasnim pogledom, sadržajima svjetske klase i neusporedivim gostoprimstvom, Portonovi se ističu kao dragulj na Jadranu. To je mjesto gdje je svaki trenutak osmišljen tako da bude nezaboravan, gdje je svaki pogled osmišljen tako da se uživa u njemu i gdje je svaki doživljaj osmišljen da bude nezaboravan.

Jeste li spremni za veličanstvenu ljepotu Portonovog? Kontaktirajte MontenegroCar za sve vaše rent-a-car i transfer potrebe i učinite svoje putovanje besprijekornim kao što vaša destinacija obećava da će biti. Doživite Crnu Goru u stilu i udobnosti i rezervišite vozilo već danas.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju