Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 06.12.2023.

Preuzimanje i Predaja Vozila u MontenegroCar-u

Šta uraditi ako zakasnite na preuzimanje i predaju u Crnoj Gori?

Putovanja mogu biti nepredvidiva. Letovi kasne, sastanci se oduže, a ponekad jednostavno ne možete da stignete na vrijeme da preuzmete ili predate iznajmljeni automobil. U MontenegroCar-u shvatamo da vam se vrijeme može izmaći i stojimo vam na raspolaganju ukoliko dođe do kašnjenja.

Šta da radite ukoliko kasnite na preuzimanje?

Odmah nam se obratite: Čim saznate da ćete zakasniti, obratite se našem timu. Najbrži način da stupite u kontakt jeste putem poziva, ali možete i da pošaljete imejl ukoliko niste u mogućnosti da pozovete.

Navedite procijenjeno vrijeme dolaska: Obavijestite nas kada očekujete da stignete. To nam pomaže da upravljamo flotom i vršimo rezervacije efikasnije.

Upoznajte se sa našim pravilima: Obično dozvoljavamo rok za otkazivanje od oko jedan do dva sata. Međutim, to se može promijeniti u zavisnosti od dostupnosti vozila i specifičnosti ugovora o iznajmljivanju.

Šta da radite ako kasnite na predaju automobila

Obavijestite nas što je prije moguće: Što prije saznamo, bolje ćemo se prilagoditi vašoj situaciji. Brzi telefonski poziv je najbolji način da nam prijavite kašnjenje.

Budite svjesni mogućih troškova: Ako kasnite više od sat vremena, to možemo da računamo kao dodatni dan iznajmljivanja. Primjenjujemo ova pravila kako bismo osigurali očuvanje dostupnosti vozila za ostale klijente.

Pravila o izostanku: Značajno kašnjenje bez prethodne najave može dovesti do toga da vaša rezervacija bude klasifikovana kao „izostanak” i može zahtijevati policijsku intervenciju. Ovo bi moglo da utiče i na vašu mogućnost da ubuduće iznajmljujete kod nas.

Pogledajte stranicu sa najčešćim pitanjima o predaji automobila za sve dodatne informacije.

Zašto je važno poštovati vrijeme

Dolazak na vrijeme za preuzimanje i predaju automobila je ključan iz nekoliko razloga:

  • Obezbjeđuje da vozila budu dostupna sljedećem kupcu.
  • Pomaže nam u održavanju nesmetanog i efikasnog procesa iznajmljivanja.
  • Sprječava neusaglašenost rasporeda i potencijalne dodatne troškove za vas.

U MontenegroCar-u nastojimo da budemo što fleksibilniji. Razumijemo da može doći do kašnjenja i potrudićemo se da sarađujemo sa vama koliko smo u mogućnosti. Naš cilj je da vam pružimo odličnu uslugu i podršku, čak i kada stvari ne idu po planu.

Dakle, u slučaju da imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, obratite se našem osoblju:

Ako zakasnite na preuzimanje ili predaju automobila, najvažniji korak je da nas odmah kontaktirate. Tu smo da vam pomognemo i potrudićemo se da udovoljimo vašim potrebama, istovremeno održavajući naše usluge zadovoljavajućim za sve kupce. Bezbjedno putujte i radujemo se što ćemo vas uslužiti u MontenegroCar-u.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju