Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Bar - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Baru

Rent a car Bar, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Kolašinu

Rent a car Bar - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Baru. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Baru, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

Ponosno nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Baru

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Bar 

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Bar 

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Bar

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za svaku priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno se servisiraju, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Bar- Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Bar. Udaljenost između Bara i Dubrovnika je 131 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Bara  do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 109 km, Nudimo transfer na relaciji Bar– Tivat 62, 8 kilometara, Bar– Podgorica 52, 1 km, Bar – Tirana 136 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Baru

Grad na primorju Crne Gore, koji ima 13.719 stanovnika a opština broji 83 naselja i 40.037 stanovnika. Podijeljena je u dvanaest mjesnih zajednica. Bar je poznat po multietničnosti jer njegovo bogatstvo čini 25 nacionalnosti koje naseljavaju ovaj prostor. Najveća crnogorska luka je Luka Bar, koja povezuje Crnu Goru sa svijetom.

Informacije o Baru

Bar se nalazi na jugu Crne Gore, između Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Prostire se na 42°6' geografske širine i 19°6' geografske dužine, na nadmorskoj visini od 4 metra. Bar ima preko 270 sunčanih dana što ga čini jednim od najsunčanijih gradova u Evropi.

Bar okružuju brojne planine. Najveća je Rumija, koja se nalazi na nadmorskoj visini od 1.595 m. Pored nje, tu je, sa jedne strane Sutorman čiji se vrh „Široka strana“ na nadmorskoj visini od 1.185 m. Sa druge strane nalazi se Lisinj sa najvišim vrhom „Loška“ na nadmorskoj visini od 1.353 m.

Šta vidjeti u Baru:

Stari Bar

Stara Maslina

Dvorac kralja Nikole

Plaža Veliki Pijesak

Aktivnosti u Baru koje preporučujemo: 

Izleti - MTS

Hoteli u Baru koje preporučujemo:

Regina di mare

Stara Čaršija- Resort spa

Hotel Princess

Restorani u Baru koje preporučujemo:

Knjaževa bašta

Mala kužina

Restoran Kaldrma

Pomorska kapija Crne Gore, grad maslina i mjesto vjekovnog suživota

Bar karakteriše prijatna mediteranska klima sa prosječnih 270 sunčanih dana godišnje. Široke promenade, planinski masiv i maslinovo ulje čine Bar turistički privlačnim.

Bar je spoj tradicije, multikulturalizma, prirodnih ljepota i modernosti. Smješten je u jugoistočnom djelu Crne Gore. Dužina morske obale iznosi 46 km, od čega 9 km čine plaže. Bar dužinom od 65 km svoje teritorije izlazi i na Skadarsko jezero. Bar je jedini grad koji ima dvije obale: morsku i jezersku.

Ono po čemu se razlikuje od svih gradova na primorju, jeste Stari grad. On se ne nalazi na obali mora, već duboko u podnožju planine Rumije. Jedna od teorija je da je takav položaj bio strateško pitanje, zbog blizine pitke vode kao i prirodne zaštite. A to je bilo moguće zahvaljujući strmim planinskim liticama.

Tokom svojih 2.500 godina postojanja, zvao se po grčkom uticaju Antibareos, zatim Antibarum (rimski), Antivari (italijanski) i Bar (slovenski).

Neka od najvažnijih civilizacijskih dostignuća nalaze se u Baru. To su najstariji sačuvani ostaci pisanih spomenika. Ljetopis popa Dukljanina je najznačajnije književno-istorijsko djelo crnogorskog srednjeg vijeka. A svojevremeno je Bar bio i sjedište Barske nadbiskupije.

Grad pod Rumijom je i značajan ekonomski centar, pomorska kapija Crne Gore, a kao grad živi’ tokom čitave kalendarske godine. A to je moguće zahvaljujući raznim manifestacijama, kao što su: Susreti pod Starom maslinom, Festival vina i ukljeve, Maslinijada, Gitarijada i vjerovatno najznačajniji kulturni dogadjaj: Barski ljetopis.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Bar

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju