Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Budva - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Budvi

Rent a car Budva, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Budvi

Rent a Car Budva - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada je u pitanju usluga rent a cara ili transfera u Budvi. Naša jedinstvena rent a car usluga ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski transfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Budvi, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

Ponosno nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Rent a car Budva – Usluge:

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Rent a car Budva - Automobili Lux klase u Budvi

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Rent a car Budva - Automobili Premium klase u Budvi 

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Rent a car Budva - Automobili Economy klase u Budvi

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za bilo koju priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno se servisiraju, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana 

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Budva- Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Budva. Udaljenost između Budve i Dubrovnika je 91,9 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Budve do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 71, 2 km, Nudimo transfer na relaciji Budva – Tivat 21,2 kilometra, Budva – Podgorica 64, 6 km, Budva – Tirana 162 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Budvi:

Budva, primorski grad na Jadranskom moru u Crnoj Gori, ima oko 18.000 stanovnika. Područje oko grada, duž obale, naziva se Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, poznata je po pješčanim plažama i noćnom životu. Značajni turistički objekti nalaze se unutar mletačkih zidina iz XV. veka, gdje se nalazi poznati Stari grad Budva.

Informacije o Budvi

Budva je stara oko 3.450 godina, jedan od najstarijih gradova na Jadranskom moru. Kroz svoju dugogodišnju istoriju, promjenila je mnoge osvajače, a najduže su se na području grada zadržali Mlečani i Austrijanci, koji su ga napustili  1918. godine.

Kako doći u Budvu avionom

Tri aerodroma najbliža Budvi su:

Aerodrom Podgorica je od Budve udaljen 60 kilometara.

Međunarodni aerodrom Tivat je od Budve odalje 20 kilometara

Aerodrom Dubrovnik se nalazi u Ćilipima u Hrvatskoj i od Budve je udaljen 66 kilometara. Ako se odlučite da u Budvu dođete ili odete koristeći aerodrom u Dubrovniku, uzmite u obzir zadržavanje na graničnom prelazu Crna Gora – Hrvatska, kao i na trajektu Kamenari – Lepetane.

Kako doći u Budvu autobusom

Budva je sa gradovima u Crnoj Gori, ali i zemljama regiona (Srbija, Hrvatska, BiH, Makedonija, Albanija), povezana redovnim autobuskim linijama. U toku ljetnje sezone saobraća veći broj linija.

Detaljne informacije možete dobiti od Autobuske stanice Budva na telefon +382 33 456 000

Kako doći u Budvu vozom

Budva ne posjeduje željezničku stanicu, a najbliže stanice su Željeznička stanica Sutomore (udaljena 35 kilometara), Željeznička stanica Bar (udaljena 40 kilometara) i Željeznička stanica Podgorica (udaljena 65 kilometara).

Kako doći u Budvu automobilom 

Budva ima odličnu povezanost sa okolnim gradovima Crne Gore i predstavlja svojevrsnu raskrsnicu puteva na primorju.

Dio je Jadranske magistrale (od Herceg Novog do Ulcinja) i magistralnog puta Podgorica – Cetinje – Budva.

Za stanje na putevima možete posjetiti Auto-moto savez Crne Gore.

Kako doći u Budvu brodom 

Iako Marina Budva ima status luke za međunarodni saobraćaj, češće destinacije su okolne luke. Marina Porto Montenegro je najčešći izbor za velike jahte, dok kruzeri pristaju u luku Kotor. Luka Bar ima redovan putnički saobraćaj, a najpoznatija je redovna trajektna linija Bar – Bari (Italija).

Šta vidjeti u Budvi:

  • Sveti Stefan
  • Petrovac
  • Manastir Reževići
  • Plaža Miločer

Aktivnosti u Budvi koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Kamenovo beach 

Aman Sveti Stefan 

Slovenska plaža 

Hoteli u Budvi koje preporučujemo:

Hotelska grupa Budvanska rivijera 

Hotel Splendid 

Dukley Hotels & Resort 

Restorani u Budvi koje preporučujemo:

Dukley Seafront Restaurant 

Garden Caffe 

Olimp 

Jedno od najstarijih naselja na Jadranu i metropola crnogorskog turizma

Budva se sa pravom smatra jedinstvenim turističkim biserom Jadranske obale. Autentična ljepota prirode, kristalno čiste plaže i šarmantna ribarska naselja ono su što dovodi turiste u Budvu. Uz to, grad je odlično pozicioniran i dobro je povezan sa ostalim djelovima Crnogorskog primorja. Tradicionalno crnogorsko gostoprimstvo, neposredna blizina Svetog Stefana i plaže Miločer, turistički sadržaji, kulturne manifestacije i noćni život neki su od elemenata koji upotpunjuju cjelokupan doživljaj i iznova izazivaju divljenje.

Razvoj ovog grada obilježili su usponi velikih mediteranskih kultura, čiji duh se osjeća i danas. Tako je Budva bila grčka, rimska i vizantijska. Bila je u sastavu srpskih država, pod Mletačkom republikom i u sastavu Austrije.

Srce Budve je Stari grad, srednjevjekovna građevina sa uskim ulicama, trgovima i kamenim stepenicama. U Starom gradu smješteni su: Arheološki muzej, bazar i Morski muzej. Katoličke crkve Santa Maria in punta i crkva Svetog Ivana, kao i pravoslavna crkva Svete Trojice takođe krase Budvu . Stari grad je i mjesto za organizovanje tradicionalne kulturne manifestacije Grad Teatar. U lijepim ljetnjim večerima Stari grad postaje svojevrstan centar zabave ali i mjesto za prijatne noćne šetnje. Sa zidina starog grada i tvrđave Citadele, pruža se očaravajući pogled na šljunkovite i pješčane plaže.

Budva je poznata po spektakularnom noćnom životu. Sva zbivanja smještena su u glavnoj šetališnoj zoni gdje se održava i većina koncerata i žurki tokom ljetnjih mjeseci. Žurke na plaži su još jedan vid zabave po kojem je Budva nadaleko poznata. Klubovi i barovi sa raznovrsnom muzikom kao i veliki broj restorana savršen su izbor za sve generacije.

Bogata ponuda u restoranima predstavlja spoj tradicionalne crnogorske i mediteranske kuhinje uz poseban naglasak na morske specijalitete. Zasladite se domaćim maslinama i vinom iz paštrovačkog kraja.

Budva nudi sve: bogato istorijsko i kulturno nasljeđe, glamur, zabavu, nezaboravan provod i uživanje u tradicionalnoj crnogorskoj hrani.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Budvu

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju