Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Tivat - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Tivtu

Rent a car Tivat, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Tivtu 

Rent a Car Tivat - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Tivtu. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Tivtu korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

Ponosno nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog transfera ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Tivtu

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Tivat

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Tivat

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Tivat

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za svaku priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti 

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno servisirana, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana 

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Tivat- Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Tivat. Udaljenost između Tivta i Dubrovnika je 68, 7km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Tivta do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 47,9 km. Nudimo transfer na relaciji Tivat – Podgorica 68,9 km, Tivat – Tirana 197 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Tivtu

Tivat je gradsko naselje i opština u Boki Kotorskoj. Prema popisu iz 2011.godine, ima 9.367 stanovnika. Ovo je jedno od najpopularnijih i najluksuznijih ljetovališta, a Porto Montenegro predstavlja najelitniju marinu na ovom dijelu Jadrana.

Informacije o Tivtu 

Tivat se nalazi u centralnom djelu Bokokotorskog zaliva, ispod lovćenskog dijela Vrmca (710m), koji se proteže sjeveroistočnom stranom grada. Aerodrom Tivat smješten je na polju sa južne strane grada, dok se sa zapadne strane nalazi poluostrvo Luštica. Njegove koodinate iznose 42° 26′ 07" SGŠ, 18° 41′ 28" IGD.

Šta vidjeti u Tivtu

  • Ljetnjikovac Buća
  • Veliki gradski park
  • Školski brod Jadran
  • Miholjska Prevlaka
  • Solila

Aktivnosti u Tivtu koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Hoteli u Tivtu koje preporučujemo:

The Chedi Luštica bay  

Hotel Pine  

Hotel Palma  

Restorani u Tivtu koje preporučujemo:

Restoran Giardino  

Konoba Portun  

Bura restoran & Chill  

Najmlađi primorski grad, dom najluksuznije marine Jadrana, Porto Montenegra

Koja je vaša asocijacija na Tivat? Aktuelni događaji, sa svjetskim zvijezdama i džet setom? To svakako mora biti najluksuznija marina Jadrana, Porto Montenegro.

Slobodno se može nazvati i crnogorskim Monte Karlom. Kao središte luksuznog turizma, ide rame uz rame sa munjevitim razvojem Crne Gore kao svjetske turističke destinacije. Luka Porto Montenegro u samom vrhu je svjetske industrije superjahtinga. Može prihvatiti u vez i najveće jahte svijeta, dužine od čak preko 250 metara. Pored pogleda na luksuzne jahte, arhitektura ovog naselja na visokoj nozi podsjeća na venecijanski stil - prepoznatljivom bijelom bojom i oštrim ivicama. Porto Montenegro živi tokom čitave godine, kalendar događaja je uvijek u zenitu aktuelnosti. Pored modnih prestižnih događaja, upriličene su izložbe i koncerti svjetski poznatih imena poput Salvadora Dalija, Vorhola, svjetskih džez imena na Made in New York Jazz festivalu i brojni drugi. Pored marine, tu je čitavo naselje sa luksuznom ponudom apartmanima, restoranima i kafića. U Porto Montenegru upriličen je i veliki izbor rekreativnih, kulturnih, sportskih aktivnosti i događaja.

Od vjekovnog Kotora, dijeli ga lovćenski ogranak Vrmac (710 m). To je značajno izletište za obje bande ove gore. Tivat je jedini grad na primorju koji posjeduje aerodrom. Pogled ka zapadu gleda na poluostrvo Luštica obraslom zelenom oazom maslinjaka. Prema jednoj od legendi, Tivat je dobio naziv po ilirskoj kraljici Teuti. Ona je ovo mjesto oivičeno bujnom vegetacijom odredila za svoj ljetnjikovac sa ogromnim vrtom. Na njemu bi pozavidjeli i vavilonski Viseći vrtovi.  Ovim primjerom, vodilo se i plemstvo drevnog Kotora, koje je još od srednjeg vijeka u Tivtu gradilo svoje ljetnjikovce i kuće. Kao i u svim gradovima Primorja, preplitale su se kulture počev od Ilira, Grka, Rimljana i Mlečana. Sve ovo je, potrunilo šarmom tivatsku rivijeru, jednako zanimljivu i za današnjeg modernog građanina svijeta.

Tivatska rivijera ima 17 plaža, od kojih su najznačajnije: Plavi horizonti (Plava zastavica - međunarodno priznanje za kvalitet),  Kalardovo, plaža hotela Palma, plaža hotela Kamelija, Oblatno, Belane i dr.

Aktuelnost i dešavanja tokom cijele godine drže posjetioce zainteresovanim, pa je Tivat, jedan od rijetkih gradova koji se može pohvaliti velikim brojem manifestacija. Maskenbali tokom januara i februara, Bokeška noć, Žućenica fest, Dan mladosti, Tivatsko kulturno ljeto, Tivatske ljetnje fešte, Lastovske svečanosti, Boćarska olimpijada, Takmičenje u sportskom ribolovu, Novembarski dani kulture, proslava novogodišnjih praznika na otvorenom, sa muzičkim zvjezdama zemlje i regiona i dr.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Tivat

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju