Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Cetinje - Montenegrocar - Rezervišite vozilo na Cetinju

Rent a car Cetinje, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Cetinju

Rent a Car Cetinje - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Cetinju. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Cetinju, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

Ponosno nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Cetinju

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Cetinje 

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Cetinje

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Cetinje

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za bilo koju priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno se servisiraju, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Cetinje- Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Cetinje. Udaljenost između Cetinja i Dubrovnika je 122 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Cetinja do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 102 km. Nudimo transfer na relaciji Cetinje– Tivat 55, 7 kilometara, Cetinje– Podgorica 35, 7 km, Cetinje – Tirana 195 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Cetinju: 

Cetinje je prijestonica Crne Gore. Grad je smješten u istoimenom kraškom polju. Prema popisu iz 2011. godine, grad broji 13.918 stanovnika. To je istorijska i sadašnja prestonica Crne Gore . Zbog svoje autentične arhitekture, istorijskih građevina, relikvija, crkvi, manastira i muzeja, još ga zovu i grad-muzej.

Informacije o Cetinju 

Grad se nalazi u južnom dijelu republike, ispod planine Lovćen, na prosječnoj nadmorskoj visini od 670 m. Smješten je na 42° 23′ 19" SGŠ, 18° 55′ 13" IGD. Iako je jedan je od najkišovitijih gradova u Evropi, zatim grad sa najvećom prosječnom količinom padavina na prostoru bivše Jugoslavije, Cetinje nema površinskih vodotokova.

Šta vidjeti na Cetinju

  • Dvorac kralja Nikole
  • Biljarda
  • Vladin dom
  • Cetinjski manastir
  • Njegošev mauzolej

Aktivnosti na Cetinju koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Orlov krš  

Avanturistički park na Ivanovim Koritima  

Zipline Njeguši  

Lipska pećina  

Hoteli na Cetinju koje preporučujemo: 

Hotel Gradska Cetinje  

Hotel Monte Rosa  

Hotel Dapčević  

Restorani na Cetinju koje preporučujemo:

Restoran Kole  

Belveder Nacionalni restoran  

Taverna Cetinje  

Dolina Bogova – ko jednom dođe, crnogorskoj prijestonici uvijek se vraća 

Bog je pomislio da je priveo kraju stvaranje svijeta. A onda ga andjeli podsjetiše da je ostao još jedan mali, ali vrijedan narod.

Vjeđe se namrštitše, diže se velika oluja, nebesa se otvoriše i stvori se Crna Gora. A na mjestu gdje je On stajao, osnovao je Cetinje i dao u amanet da svi koji se rode na tom kršu, budu bogovi. Tako Cetinje posta Dolina bogova.

Ono i dalje važi za crnogorsko istorijsko i kulturno uporište. Nalazi se u podnožju glasovitog Lovćena, u kraškoj kotlini. Zovu ga i grad – muzej, jer se na malom prostoru nalaze primjerci istorijskih previranja, zadužbina, poslanstava i muzeja. Sve je počelo od Ivana Crnojevića, koji se sa Žabljaka Crnojevića, preselio sjevernije u Cetinjsko polje, a ostalo je istorija. Naime, kao naselje pominje se sredinom XV vijeka, podiže se Vlaška crkva, a Ivan izgradjuje svoje dvore uz Orlov krš i manastir posvećen Rođenju Presvete Bogorodice. Na tom mjestu se kasnije osniva Zetska mitropolija. Mjesto podno Orlovog krša, glavno je uporište odakle je Cetinje kao varoš počelo da se širi. A arhitektonskim i zadužbinarskim zdanjima, obogaćivali su ga vladari dinastije Petrović. Sve je, nakon ratova i pustošenja, kojih nije manjkalo, krenulo urbanistički da se razvija, zahvaljujući težnjama Petra II Petrovića Njegoša i njegovoj Biljardi. Za vrijeme kralja Nikole, podiže se novi dvor, prva bolnica Danilo I, Djevojački institut, Vladin dom, evropske ambasade i njihova poslanstva. Upravo zbog različitih urbanističkih rešenja na malom prostoru, ovo je stilski jedna od najinteresantnijih gradskih cjelina u Evropi.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Cetinje

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju