Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 22.04.2024.

Ford Focus: Udobnost na Planinskim Putevima Crne Gore

Krenite na nezaboravno putovanje kroz zadivljujuće pejzaže Crne Gore sa Ford Focusom iz MontenegroCar-a. Ovaj ikonični automobil kombinuje elegantan dizajn, naprednu tehnologiju i nenadmašnu udobnost, čineći ga savršenim izborom za navigaciju po spektakularnim planinskim putevima zemlje.

Izuzetne performanse: Ford Focus pokreće responzivni 1.5-litarski EcoBoost motor, pružajući savršenu ravnotežu performansi i efikasnosti. Sa svojim glatkim 8-stepenim automatskim mjenjačem, Focus osigurava besprijekorno iskustvo vožnje, omogućavajući vam da s lakoćom savladate i najzahtjevniji teren. Napredni sistem ovjesa automobila apsorbuje neravnine i vibracije, pružajući udobnu i glatku vožnju tokom cijele vaše crnogorske avanture.

Beskompromisna Udobnost i Pogodnost: Uđite u Ford Focus i budite obavijeni svijetom udobnosti i pogodnosti. Ergonomski dizajnirana sjedišta, izrađena od visokokvalitetnih materijala, pružaju izuzetnu podršku i osiguravaju opušteni položaj za vožnju. Prostrana unutrašnjost nudi dovoljno prostora za putnike i prtljag, što ga čini idealnim za porodične odmore ili avanturistička putovanja. Uz karakteristike poput dvozonske klimatizacije, panoramskog krova i ambijentalnog osvjetljenja, Focus stvara mirnu i privlačnu atmosferu za sve putnike.

Ostanite Povezani u Pokretu: Ford Focus je opremljen najsavremenijim infotainment sistemom, koji sadrži veliki ekran osjetljiv na dodir i intuitivne komande. Ostanite povezani uz besprijekorno povezivanje sa pametnim telefonom, omogućavajući vam pristup omiljenim aplikacijama, muzici i navigaciji s lakoćom. Premium audio sistem vas uranja u kristalno čist zvuk, poboljšavajući vaše iskustvo vožnje dok istražujete slikovite puteve Crne Gore.

Prigrlite Udobnost i Stil: Doživite vrhunsku udobnost i stil Ford Focusa u Crnoj Gori po nepobjedivoj cijeni. MontenegroCar je ponosan da ponudi Ford Focus od samo 38 eura, čineći lakšim nego ikad da krenete na vašu sanjanu crnogorsku avanturu. Ne propustite ovu priliku da otkrijete veličanstvene planinske puteve zemlje za volanom ovog izuzetnog vozila.

Zaključno, Ford Focus iz MontenegroCar-a je vaša ulaznica za nezaboravna iskustva u Crnoj Gori. Sa svojom savršenom kombinacijom udobnosti, performansi i stila, ovaj ikonični automobil spreman je da vas prati na vašem putovanju kroz zapanjujuće planinske pejzaže zemlje. Iskoristite našu posebnu ponudu i iznajmite Ford Focus od samo 38 eura po danu. Neka MontenegroCar i Ford Focus budu vaši pouzdani saputnici dok stvarate trajne uspomene u srcu Balkana.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju