Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
21.06.2023.

Rent a Car Kolašin - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Kolašinu

Rent a car Kolašin, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Kolašinu

Rent a Car Kolašin - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Kolašinu. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Kolašinu, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog šarmantnog grada i smanjiti troškove.

S ponosom nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog transfera ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani, brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Kolašinu

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas pozvati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Kolašin

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Kolašin

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Kolašin

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za svaku priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i bezbjedno će vas prevesti na željenu lokaciju.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista, redovno se servisiraju, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pomoći će vam sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezervacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Kolašin - Dubrovnik i transfer Dubrovnik - Kolašin. Udaljenost između Kolašina i Dubrovnika je 217 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Kolašina do internacionalnog aerodroma Ćilipi kod Dubrovnika u Hrvatskoj, udaljenog oko 240 km. Nudimo transfer na relaciji Kolašin -Tivat 149 kilometara, Kolašin– Podgorica 72 km, Kolašin – Tirana 230 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Kolašinu: 

Kolašin se nalazi u sjeveroistočnom dijelu Crne Gore. Prema popisu iz 2011. godine imao je 2.725 stanovnika. Kolašin mnogi nazivaju vazdušnom banjom, zbog svojih povoljnih klimatskih uslova, a svrstava se u značajan turističko – tranzintni centar Crne Gore.

Informacije o Kolašinu 

Kolašin zauzima šesto mjesto u  Crnoj Gori sa površinom od 894 km². Prostire se u gornjim i srednjim tokovima rijeka Tare i Morače. Okružen je planinskim grebenima i vrhovima  Sinjajevine, Bjelasice, Komova i Vučja. Geografske koordinate Kolašina prostiru se na 42°49′16″N 19°31′13″E / 42.821166°N 19.520166°E, a grad se nalazi na 1016 metara nadmorske visine.

Šta posjetiti u Kolašinu:

  • Biogradska gora
  • Manastir Morača
  • Ski centar Kolašin 1450
  • Ski centar Kolašin 1600

Aktivnosti u Kolašinu koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Hoteli koje preporučujemo:

Bianca Resort & SPA 

Four points by Sheraton Kolašin 

Dream house hotel 

Restorani u Kolašinu koje preporučujemo:

Restoran Vodenica

Restoran Brile 

Restoran Viline vode 

Jedinstvena vadušna banja na srednjim i gornjim tokovima kanjonskih bisera Tare i Morače

Različiti oblici reljefa kolašinsku opštinu čine prepoznatljivom, jer je ovaj grad oivičen planinskim grebenima Bjelasice, Sinjajevine, Kuča, Kape Moračke, Komova, Vučja.

Prema istorijskim izvorima, Kolašin su osnovali Turci 1651. godine, kao svoju karavansku stanicu i utvrđenje od Primorja prema Sjeveru. Glasoviti po tome kako su kroz istoriju Turci umjeli prepoznati pogodna mjesta za naseljavanje, strateški valorizovana, Kolašin je nakon oslobođenja, sa svojom prirodnom infrastrukturom, i danas značajno područje ljetnjeg i zimskog turizma, sa naglaskom na formama planinske ponude. Za ljubitelje planinarenja, popularni su vrhovi: Jablan (2203 m) na Sinjajevini, Troglava na Bjelasici (2075 m), kao i Zekova glava (2116 m) i Kapa Moračka (2227 metara nadmorske visine).

Na vrhovima najbolje se diše, a malo niže, u gradskom jezgru "udiše'' Kolašin na kulturni i tradicionalni način, pa su značajne sledeće manifestacije: Udahni Kolašin - označava početak ljetnje turističke sezone ovog grada, zatim Kolašin tango festival, internacionalnog karaktera, spoj tanga i prirode u kampu na Bjelasici. Za ljubitelje zimskih sportova tu je Montenegro ski fest, zatim popularni Međunarodni festival alternativnog teatra - Korifej, kao i likovna kolonija na Tari. U ovoj vazdušnoj banji, svaki korak je vrijedan truda, a okolina posjeduje mnoge bisere turističke ponude, koje ćete sa žarom iskusiti.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Kolašin

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju