Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
21.06.2023.

Rent a Car Berane - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Beranama

Rent a Car Berane, usluga Transfera I ostale Montenegrocar usluge u Beranama

Rent a Car Berane - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski transfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Beranama, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

Ponosno nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Beranama

  • rent a car i najam automobila   
  • transferi sa i do aerodroma  
  • usluge prevoza sa vozačem   

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.  

Automobili Lux klase - Berane Rent a Car

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

  

Automobili Premium klase - Berane Rent a Car

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

  

Automobili Economy klase - Berane Rent a Car

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

  

Obezbjeđujemo posebna auta za bilo koju priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti 

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno servisirana, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska –Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Berane- Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Berane. Udaljenost između Berana i Dubrovnika je 292 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Berana do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog oko 310 km, Nudimo transfer na relaciji Berane – Tivat 228 kilometara, Berane– Podgorica 142 km, Berane – Tirana 250 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Beranama:

Berane leži na rijeci Lim i nalazi se na sjeveroistoku zemlje. Prema popisu stanovništva iz 2011. godine grad sa okolnim selima broji 33.970 stanovnika, što ga čini jednim od najnaseljenijih gradova Polimlja, i šestim gradom po broju stanovnika u Crnoj Gori.

Informacije o Beranama: 

Berane se nalazi u Gornjem Polimlju. Omeđeno je visoravnima između vrhova Bjelasice na zapadu, Cmiljevice na istoku, Tivranske klisure na sjeveru, zbog čega su u gradu prisutni sjeverni vjetrovi, i Sutjeske i Previje na jugu. Geografske koordinate ovog grada iznose 42°50′20″N 19°52′14″E / 42.838833°N 19.870666°E. Nadmorska visina Berana je na 703 metra.

Šta vidjeti u Beranama:

  • Polimski muzej  
  • Manastir Đurđevi Stupovi  
  • Izletište Jasikovac  

Aktivnosti u Beranama koje preporučujemo: 

Izleti - MTS

Hoteli u Beranama koje preporučujemo:

Hotel Berane  

Hotel II Sole  

Hotel S  

Restorani u Beranama koje preporučujemo:

Restoran Dva Jelena  

Caffe restoran Viaggo  

Caffe Bistro  

Jedna kuća na Limu – Arheološki biseri prastarog, a mlađanog grada

Trgovi, široke ulice i parkovi uljepšavaju ambijent naselja. U ovom slučaju, mlađanog grada po uređenju, a nikako po dugovječnosti.

Berane, datira još iz neolitskog perioda, i jedan je od rijetkih gradova na crnogorskom sjeveru, koji počiva na arheološkim nalazištima ilirskog, rimskog i keltskog perioda. Nađeni keramički artefakti podsjećaju na one iz Vinče i Starčevačke glavice, po procjenama arheologa starosti i do 4 hiljade godina p.n.e. Ako poželite ,,ilirski” doživljaj, pođite na lokalitete Gradac, Rudeš, Torovine. Dok u ruševinama manastira Šudikova, gdje su pronađeni keltski zapisi možete osjetiti keltski duh. U selima Dapsiće, Budmilja, Dolac, Luge, Donja Rzanica, Jasikovac, svjedočićete ostacima kulture Rimljana. A sve ovo, samo je početak arheološke kulutre, koja počinje i završava se u Polimskom muzeju.

Ostavljajući antiku za sobom, Berane je u srednjem vijeku bilo značajan centar Raške oblasti - nazivao se Budimlja. A tokom 18. vijeka, po nekim kazivanjima, dobilo je današnji naziv od mjesta Beranselo, odakle se kao današnje gradsko jezgro širilo. Druga su druga mišljenja da je za to ipak bila presudna turska riječ Bir- hane ili jedna kuća. Mijenjalo je i vjekovni naziv u XX vijeku, dobivši naziv po narodnom heroju, Ivanu Milutinoviću - Ivangrad. Ali devedesetih se godina, kao Podgorica poslije Titograda, vraća na pređašnji naziv.

Korisni linkovi: 

Opšte informacije o Crnoj Gori 

Vremenska prognoza za Berane 

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore 

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju