Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 27.09.2023.

Vožnja po Crnoj Gori nikada nije bila luksuznija - iznajmite Škoda Kamiq!

Potpuno novi Skoda Kamiq, novi automobil u floti MontenegroCar. Ovaj izuzetan dodatak našoj ponudi dizajniran je da redefiniše vaše iskustvo vožnje, savršeno kombinujući udobnost, inovaciju i avanturu.

Bezprekorne Performanse: Ispod haube Skoda Kamiqa nalazi se snažan i efikasan motor koji obećava neuporedivo iskustvo vožnje. Skoda Kamiq pokreće niz dinamičnih opcija motora, uključujući benzinski motor od 1,5 litre TSI koji pruža 150 konjskih snaga i 250 Nm obrtnog momenta. Ova snažna mašina garantuje uzbudljivu vožnju, lako savladavajući gradske ulice i krivudave autoputeve.

Inovativna Povezanost: Zakoračite u modernu kabinu Skoda Kamiqa i potopite se u inovacije. Integrisani infotainment sistem nudi besprekornu povezanost putem Apple CarPlay i Android Auto, držeći vas povezanim i zabavljenim na svakom putovanju. Bilo da je riječ o navigaciji, zabavi ili komunikaciji, Kamiq vam omogućava da lako ostanete u kontroli.

Povišena Udobnost: Doživite vožnju kao nikada prije u udobnom i dobro opremljenom enterijeru Skoda Kamiqa. Promišljeni dizajnerski elementi, ergonomska sjedala i obilje prostora za noge stvaraju opuštajuće okruženje za vozače i putnike. Uživajte u udobnosti svake vožnje, bilo da je riječ o svakodnevnom putovanju ili vikend izletu.

Jesenski Popust: Dok pozdravljamo jesen, MontenegroCar vas poziva da krenete u novu avanturu s našim ekskluzivnim jesenskim popustom na Skoda Kamiq. Ograničeno vrijeme uživajte u uzbuđenju vožnje Kamiqa i uštedite pri najmu. Ne propustite ovu priliku da poboljšate vaše iskustvo vožnje i dočekate promjenjive sezone sa stilom.

Zaključno, Skoda Kamiq koji nudi MontenegroCar nije samo automobil; to je oličenje izvrsnosti u vožnji, inovacija i udobnosti. S njegovim snažnim performansama, inovativnom tehnologijom i naprednim karakteristikama udobnosti, Kamiq je vaš ultimativni partner na cesti. Prihvatite avanturu s Skoda Kamiqom i iskoristite Jesenski Popust prije nego što nestane.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju