Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 08.09.2023.

V-Class - Iznajmite vozilo za udobna i luksuzna porodična putovanja u Crnoj Gori!

Doživite novu dimenziju luksuza i svestranosti s uglednim Mercedes-Benz V-Class, koji je sada ekskluzivno dostupan putem MontenegroCar. Ovaj izuzetan dodatak našoj floti obećava redefinirati vaša putovanja, besprijekorno spajajući raskoš, prilagodljivost i naprednu tehnologiju.

Izuzetne performanse: Mercedes-Benz V-Class pokreće snažan 2.0-litreni turbo punjeni dizel motor, pružajući do 237 konjskih snaga i impresivnih 500 Nm okretnog momenta. Ovaj moćan motor garantuje ne samo izuzetne performanse, već i efikasnost, nudeći glatku i snažnu vožnju koja može lako rukovati različitim terenima i nosivostima.

Luksuzni smještaj: Uđite u Mercedes-Benz V-Class i prepustite se njegovom luksuznom zagrljaju. Pažljivo dizajniran interijer predstavlja vrhunske materijale, majstorsku izradu i prostrani raspored. S konfiguracijama sjedišta koje mogu primiti do osam putnika, V-Class zadovoljava različite putničke potrebe, bilo da je riječ o obiteljskoj avanturi ili poslovnom putovanju. Prostrani prostor za prtljagu dodaje dodatni sloj praktičnosti za sve vaše osnovne stvari.

Napredna tehnologija: Mercedes-Benz V-Class je oličenje inovacija. Opremljen najnovijom naprednom tehnologijom, uključujući MBUX infotainment sistem, ovaj automobil nudi besprijekornu povezanost, intuitivnu kontrolu i navigaciju. Sigurnosne funkcije poput adaptivne tempomata, pomoći za održavanje trake i pomoći pri bočnom vjetru osiguravaju da su vaša putovanja ne samo luksuzna, već i sigurna.

Jesenji popust: S dolaskom jeseni dolazi i naš ekskluzivni jesenski popust za Mercedes-Benz V-Class. Na ograničeno vrijeme doživite vrhunac luksuza i svestranosti uz izuzetne uštede pri iznajmljivanju. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da poboljšate svoja putovanja neusporedivom udobnošću i sofisticiranošću.

Zaključno, Mercedes-Benz V-Class, predstavljen od strane MontenegroCar, sinonim je za hedonizam i performanse. S njegovim dominantnim motorom, raskošnim interijerom i naprednim tehnologijama, V-Class je spreman redefinirati vaša putovanja. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i iznajmite Mercedes-Benz V-Class danas.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju