Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Specijalna ponuda 22.04.2024.

Škoda Scala: Vaš Brzi Proljećni Saputnik

Škoda Scala Ambition je simbol stila i udobnosti. Njen moderan vanjski dizajn, karakterizovan čistim linijama zasigurno će privući pažnju dok se krećete živopisnim putevima Crne Gore. Uđite u prostrani enterijer i dočekaće vas niz naprednih karakteristika dizajniranih da uzdignu vaše iskustvo vožnje.

Nenadmašne Performanse: Pod haubom, Škoda Scala Ambition krije snažan 1.5 TSI motor, koji pruža impresivnih 150 konjskih snaga. Ovaj motor, u kombinaciji sa glatkim 7-stepenim DSG mjenjačem, osigurava dinamično i responzivno iskustvo vožnje. Bilo da se vozite duž jadranske obale ili se hvatate u koštac sa vijugavim planinskim putevima, Scala Ambition je spremna da prevaziđe vaša očekivanja.

Najsavremenija Tehnologija: Škoda Scala Ambition je opremljena nizom naprednih tehnologija dizajniranih da vas održe povezanim, informisanim i zabavljenim. Intuitivni infotainment sistem sadrži veliki ekran osjetljiv na dodir, pružajući besprijekoran pristup navigaciji, muzici i integraciji pametnih telefona. Uz karakteristike poput adaptivnog tempomata, pomoći za održavanje trake i pomoći za parkiranje, Scala Ambition osigurava vašu bezbjednost i udobnost na svakom putovanju.

Spremite se za Proljeće uz Nenadmašnu Ponudu: Ovog proljeća, doživite uzbuđenje vožnje Škoda Scala Ambition u Crnoj Gori po nevjerovatnoj cijeni od samo 27 eura dnevno. MontenegroCar je ponosan što može ponuditi ovu izuzetnu priliku da uživate u ljepotama Crne Gore za volanom ovog impresivnog automobila. Sa svojom kombinacijom stila, performansi i vrijednosti, Škoda Scala Ambition je ultimativni izbor za vaše proljetne avanture.

Zaključno, Škoda Scala Ambition je savršen saputnik za vaše proljetno putovanje kroz Crnu Goru. Sa svojim elegantnim dizajnom, naprednim karakteristikama i izvanrednim performansama, ovaj automobil je spreman da prevaziđe sva vaša očekivanja. Iskoristite našu posebnu ponudu i iznajmite Škoda Scala Ambition po nevjerovatnoj cijeni od samo 30,76 eura dnevno. Prepustite se čarima Crne Gore uz MontenegroCar i izuzetnu Škoda Scala Ambition.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju