Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Plav - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Plavu

Rent a car Plav, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Plavu 

Rent a Car Plav - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Plavu. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Plavu, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

S ponosom nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog transfera ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Plavu

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase  - Rent a Car Plav

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Plav

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Plav

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za svaku priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti 

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno se servisiraju, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Plav- Dubrovnik i transfer Dubrovnik - Plav. Udaljenost između Plava i Dubrovnika je 282 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Plava do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 302 km, Nudimo transfer na relaciji Plav– Tivat 190 kilometara, Plav– Podgorica 102 km, Plav – Tirana 196 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Plavu: 

Plav se nalazi na istoku Crne Gore. Prema popisu iz 2011. godine imao je 3.717 stanovnika. Smješten je u podnožju planinskog masiva Prokletije, na rijeci Lim. Prema pisanim izvorima, smatra se da je dobio naziv po rimskom imperatoru Flaviju (Plaviju).

Informacije o Plavu:

Plav se nalazi na nadmorskoj visini od 906 metara. Prostire se na 42°35′29″N 19°56′26″E / 42.5915°N 19.940666°E. A grad pored neizmjernih ljepota, leži na Plavskom jezeru, posebnom turističkom biseru Plava.

Šta treba posjetiti u Plavu:

  • Plavsko jezero
  • Redžepagića kula
  • Manastir Brezojevica

Aktivnosti u Plavu koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Hoteli u Plavu koje preporučujemo:

Komnenovo etno selo Kula Damjanova  

Camp hotel Lake Views  

Hotel and restaurant Abas  

Restorani u Plavu koje preporučujemo:

Restoran Palma  

Restoran Aqua  

Jedan od najljepših i najpoznatijih jezerskih gradova na Balkanskom poluostrvu

Obronci Prokletija i Plavsko jezero u zagrljaju čuvaju gradić Plav. Oni je smješten u sjeveroistočnom dijelu Crne, na ušću sjeverne rijeke Lim u Plavsko jezero i na 910 mnv.

Do danas nije utrđeno da li je naziv dobio po neprestanim poplavama u okolini jezera ili rimskom imperatoru F(P)laviju. A možda je ipak dobio naziv po plavoj boji jezera Plavskog i odrazu nebeskog svoda u kristalno čistoj vodi.

Za Plav koji danas broji oko 3.500 stanovnika, istorijski izvori govore da je još u gvozdenom dobu imao svoje žitelje. O tome najbolje svjedoče pećinski crteži arheološkog nalazišta Vezirova brada. Dakle, zahvaljujući tom nalazištu, evidentirani su i stanovnici Plava čiji su ostaci starosti dva milenijuma. Najraniji stanovnici bili su Grci i Rimljani. Zatim je uslijedila seoba Slovena, koji su u području Gusinjsko-plavskog basena zatekli Rimljane i Ilire. Nakon njihovog odlaska, ostale su uglavnom Ilirsko – Slovenske strukture.

U mračnom srednjem vijeku, sadašnje konture Plava gotovo da nijesu postojale. To se promjenilo tokom XVII vijeka, kada na ovo područje dolazi Osmansko carstvo. Tada zbog dobrog strateškog položaja, Plav postaje važan centar trgovine pa je i trgovina imala uporište u ovom gradu.

Plav je danas popularno turističko mjesto, prvenstveno zbog okoline, zatim mira i komfora.

Manifestacije koje slave Plav i okolinu su popularna Bostanijada, Dani borovnice kao i brojne izložbe slika i fotografija. Zimi, po nepovoljnim vremenskim uslovima, organizuje se događaj Prokletije bez granica. Ovaj događaj predstavlja centralno zimsko okupljanje planinara iz regiona. Veći dio uspona na Prokletije dešava se tokom noći, pa je za iskusne planinare ova tura poseban izazov.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Plav

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju