Pregledajte i izmjenite vašu rezervaciju
discount
Cyber Monday Promo code goes here
Use promo code CYBER20 for 20% discount on vehicles
Free Wi-Fi with all bookings
Available on Monday 30th November
Blog 21.06.2023.

Rent a Car Plužine - Montenegrocar - Rezervišite vozilo u Plužinama

Rent a car Plužine, usluga transfera i ostale Montenegrocar usluge u Plužinama

Rent a Car Plužine - Montenegrocar agencija je vaš najbolji izbor kada su u pitanju usluge rent a cara ili transfera u Plužinama. Naša jedinstvena usluga rent a cara ono je po čemu smo prepoznati u Crnoj Gori i regionu. Nudimo auta Economy, Premium i Lux klase, usluge kratkoročnog ili dugoročnog najma, aerodromski tranfer ili prevoz do željene lokacije, bilo kada.

Bilo da putujete zbog posla, zadovoljstva ili odmora, agencija Montenegrocar će izaći u susret svim vašim željama. Umjesto gradskog prevoza ili taxi usluga u Plužinama, korišćenje Montenegrocar rent a car ili transfer usluga će vam omogućiti veću fleksibilnost u istraživanju ovog predivnog grada, kao i smanjiti troškove.

S ponosom nudimo specijalizovanu, tačnu, personalizovanu uslugu aerodromskog transfera ili transfera do željene lokacije. Posebno ističemo uslugu transfera sa aerodroma u Podgorici, Tivtu, Dubrovniku i Tirani brzo i efikasno.

Usluge Montenegrocar u Plužinama

  • rent a car i najam automobila
  • transferi sa i do aerodroma
  • usluge prevoza sa vozačem

Naša flota:

Nudimo vam veliki broj raznovrsnih modela automobila za svaku priliku. Kada napravite plan obilaska, možete nas kontaktirati kako biste dobili sve potrebne informacije o vozilima i izabrali najbolji kvalitet i najpovoljniju ponudu.

Automobili Lux klase - Rent a Car Plužine

Mercedes Benz Vito Tourer

Mercedes GLE

Toyota Land Cruiser

Automobili Premium klase - Rent a Car Plužine

Mazda CX-3

Škoda Superb

Mazda 3 Plus

Automobili Economy klase - Rent a Car Plužine

Toyota Yaris 1.5 VVT

Mazda 2

Volkswagen Polo 1.2

Obezbjeđujemo posebna auta za svaku priliku u Crnoj Gori, uz uslugu ličnog vozača. Za korporativne klijente pripremili smo posebnu business ponudu.

Naš vozač će vas čekati na dogovorenom mjestu, bilo da je u pitanju aerodrom, kancelarija, ili hotel i obezbijediće vam profesionalnu uslugu prevoza do željene lokacije.

Uz naša komforna, sigurna vozila, koja možete iznajmiti po pristupačnoj cijeni, svako vaše putovanje biće priča za sebe.

Putujte sa stilom i uživajte u udobnosti

Sva naša auta su besprekorno čista i redovno servisirana, a nakon svake upotrebe se detaljno čiste i dezinfikuju. Svim putnicima na raspolaganju je i hladno osvježenje tokom vožnje.

Za potpunu udobnost i uživanje u vožnji, na zahtjev možemo obezbijediti WI-FI, dječija sjedišta i dodatne sadržaje za djecu kako bi i najmlađi uživali u vožnji. Uz to, naši vozači biće vam na usluzi i pružiće vam pomoć sa prtljagom na aerodromu ili u hotelu.

Ako vam je potrebna konsultacija prije rezevacije auta ili transfera, obratite se našem Korisničkom servisu, koji vam je non stop na usluzi.

Transfer Crna Gora - Hrvatska i Hrvatska – Crna Gora, aerodromi Podgorica, Tivat, Tirana

Za vas obezbjeđujemo uslugu transfera Plužine - Dubrovnik i transfer Dubrovnik – Plužine. Udaljenost između Plužina i Dubrovnika je 153,7 km. Takođe, nudimo i uslugu transfera od Plužina do internacionalnog aerodroma Ćilipi, udaljenog 174 km. Nudimo transfer na relaciji Plužine– Tivat 157 kilometara, Plužine– Podgorica 110 km, Plužine – Tirana 251 km. Uživaćete u našim sigurnim automobilima, usluzi profesionalnog vozača i vožnji do aerodroma.

O Plužinama:

Po prostranstvu, Plužine su sedma opština u Crnoj Gori. Nalazi se na sjevero-zapadu Crne Gore, uz granicu Bosne i Hercegovine. Istorijski, Plužine su starohercegovački kraj i nalazi se u centralnim djelovima Stare Hercegovine. Crnoj Gori se priključuju poslije Berlinskog kongresa 1878. godine. Prema popisu iz 2011. godine, Plužine broje 1341 stanovnika.

Informacije o Plužinama:

Površina Plužina iznosi 854km2. Najviša tačka je Bobotov kuk na 2522 metara nadmorske visine. Granica Plužina prema Žabljaku ide preko Bobotovog kuka, koji je ujedno i najviši vrh Durmitora. Najniža tačka je na sastavcima Pive i Tare, kod Šćepan Polja i iznosi 433 m nadmorske visine. Prostire se na 43° 09′ 06″ SGŠ; 18° 50′ 13″IGD.

Šta vidjeti u Plužinama:

  • Pivski manastir
  • Pivsko jezero
  • Selo Goransko

Aktivnosti u Plužinama koje preporučujemo:

Izleti - MTS

Park prirode Piva (pješaćenje, rafting, kanjoning, planinarenje, biciklističke i pješačke ture, jahanje konja)  

Smještaj u Plužinama koji preporučujemo:

B&B Konak  

Guesthouse Madžarević  

Guesthouse Zvono  

Restorani u Plužinama koje preporučujemo: 

Restoran Sočica  

Restoran Jezero  

Plužine: Grad i selo, idealno mjesto za spokojan odmor

U ekološki najčistijem području Crne Gore diše mjesto okruženo tajnovitijim ledničkim jezerima i živopisnim kanjonima. Vještačko jezero koje je potopilo i iznjedrilo novo lice Plužina sada je jedna od glavnih turističkih atrakcija. Sedamdesete godine XX vijeka bile su presudne za njeno novo ruho. Izgradnjom hidroelektrane Piva, prvobitni grad je potopljen, a sadašnji se nalazi neposredno uz akumulaciju HE Piva.

U središtu Plužina nalaze se sve institucije i urbana sredina, a istovremeno je sačuvan pastoralni prizvuk. Balans urbane i seoske sredine koja raširenih ruku dočekuje svakoga, godinama dovodi sve veći broj turista. Svjež planinski vazduh, čista voda na podjednakoj razdaljini izmedju dva centra, Nikšića i Foče, Piva i Plužine nude živopisna etno –sela. Raznobojna domaćinstva uz domaću rakiju nude i sir, jagnjetinu, kačamak, poparu i pastrmku iz jezera, jer Bog je Pivu blago pogledao, dok je svijet tesao.

Prostor Pive naseljavan je još u praistorijsko vrijeme. Dokaz za to su arheološka istraživanja pećine Odmut, gdje je otkriveno čak osam kulturnih slojeva. Stratumi sadrže ogromne količine ugljena, vatrišta, uglačanog kamena i posuđa od ilovače. Na tom nalazištu, koje je sada potpoljeno, pronađeni su i predmeti od kosti, jelenskih rogova, očuvanim i posebnim po umjetničkom oblikovanju.

Prirodni ambijent Pive obogaćen pašnjacima, strminama, kanjonima Tare, Komarnice i Pive bio je dom Ilirima, Grcima i Rimljanima. U kasnija vremena, ovo područje svjedočilo je velikom broju istorijskih pobjeda i tragedija. Međutim Piva i Plužine kao njen centar, svježi su i rujni svakog jutra, bez obzira na izazove ljudskih i vremenskih neprilika.

Najvažnija sabraćajnica koja prolazi sredinom teritorije Plužine magistralni je put Podgorica-Sarajevo. Zajedno sa putevima Plužine-Trsa-Žabljak, Plužine-Gacko i lokalnim putevima, omogućavaju razvoj i korišćenje prirodnih resursa Opštine. U njih spadaju šume, poljoprivredno zemljište, hidro-potencijali i prirodne ljepote.

Kulturni potencijal se najbolje promoviše kroz manifestacije, koje se održavaju jednom godišnje: Književni susreti: Pjesnička riječ na izvoru Pive; Pjesnički susreti: Tara bez granica, Dani Pastrmke; Izložba poljoprivrednih proizvoda i domaće radinosti; Biciklistička tura: Putevima Baja Pivljanina.

Korisni linkovi:

Opšte informacije o Crnoj Gori

Vremenska prognoza za Plužine

Uslovi za ulazak i izlazak iz Crne Gore

Montenegrocar prodajna mjesta

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje Newslettera i ostvarite do 50% popusta!

Kreirajte novu rezervaciju